View Single Post
Old 27 Nov 2002, 01:49   #5
ricciotto
Guru

ricciotto

nu ii iau apararea filmului, ca nu l-am vazut si nici nu prea am cum in viitorul apropiat. dar din situl oficial deduc ca se vrea un efort comercial, ca producatorii vor sa cash in pe singurul mit cu indiscutabil potential din toata cultura noastra (desi, din pacate, autorul nici macar nu era roman, dar deh, a pus transilvania pe harta pentru omul de rind occidental)

un lucru nu inteleg: de ce sa fie vlad interpretat de marius bodochi si doar cu vocea lui marcel iures? marcel avea si infatisarea ideala pentru rol, si mai era si singurul nostru actor cu un inceput de faima mondiala. straniu, cel putin. poate cineva care a vazut filmul sa imi explice si mie.

si ce as mai vrea sa stiu: e cit de cit bun ca film de groaza? te tine pe marginea scaunului? cit despre adevarul istoric, etc., sa nu le pomenim ca nu cred sa aiba rost discutia.

si daca popovici e si producator, normal ca avea de rezolvat de-ale bugetului :smile:. nu vad nimic rau in a da unui second unit director sarcina de a trage scene mai putin importante.

deci, avem un film cu potential de cariera internationala sau asta a fost doar "socoteala de acasa"?

ricciotto

ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif