View Single Post
Old 22 Nov 2002, 23:43   #8
anti-matrix
Novice

anti-matrix

Ce vroiam eu sa spun. As fi vrut (si cred ca nu sunt singura persoana) ca top-ul cinemagia sa fie unul real. Adica unde oamenii sa vina si sa voteze. Dar aici vad ca sunt numai fanii Matrix care voteaza intr-una. Curand (sa zic o luna ,2) vor ajunge toate cele 3 filme matrix pe primele locuri . Si atunci ce ??? Locul 1 Matrix,Locul 2 Matrix, Locul 3 Matrix. Ce rost mai are acest top ?????? atata timp cat nu este un top real ???? Mai bine ati schimba numele din top cinemagia in top matrix si incheiem aici discutia ! Si crezi ca daca ai schimbat intervalul de 30 minute la o ora o sa se chimbe ceva ??? Nimic mai mult . Matrix-ul va fi votat in continuare . Crezi ca schimbatul intervalului de timp va fi o piedica. Nu va fi nici cea mai mica piedica. Totul va fi cum a fost inainte nimic nou ....Poate o solutie ar fi introducerea votului la o saptamana sau la o luna nu stiu . Nu ma ocup eu de top, dar cred ca ceva trebuie facut astfel incat sa nu avem in fata un top matrix. Sau poate ar fi cel mai bine sa fie un top separat matrix si gata .
anti-matrix is offline   Reply With Quote sendpm.gif