View Single Post
Old 15 Nov 2002, 23:33   #18
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am revenit si eu in discutie...sa ne lamaurim cu Insula Pastelui...n-am auzit de un asemenea documentar sau de un astfel de proiect as ca mi-ar fi fost destul de greu sa-ti raspund Master.am auzit despre un film romanesc cu un astfel de nume, dar este extrem de vechi si ma indoiesc ca era documentar.

cat despre filmele ca Filantropica, Occident sau Marfa si Banii eu personal sunt multumita de ele(mai putin de ultimul pe care inca nu l-am vazut)...au niste idei interesante(nu foarte complexe, nu foarte adanci), noi, actuale si pe care sa nu le mai fi vazut in alte 1000 de filme romanesti. evident ca se poate si mai bine!mie mi se pare ca un regizor roman are 2 posibilitati: fie face un film extrem de comercial gen Garcea, care are succes la public insa nu are succes la critica(de festivaluri nici nu se poate pune problema!sper!); fie face un film mai putin comercial, care se adreseaza unui public mai elevat dar care sa nu fie ceva extrem de profund. spune-mi si mie, cine ar merge sa vada un film cu o simbolistica puternica, cu trimiteri la alte filme sau carti sau orice altceva?...cei care asculta manele? sau care n-au mai deschis o carte in viata lor pentru ca iau rezumatele de pe internet? care merg la Tiatnic de x ori ca sa-l vada pe Leo sau pe nu mai stiu cine....care-si pierd vremea patruland prin Mall?
o sa vina si vremea filmelor pe care le asteptam noi cei de aici...dar publicul trebuie oarecum pregatit pentru ele...trebuie usor manipulati....degeaba le arati o capodopera daca ei nu sunt in stare sa o recunoasca.

ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif