View Single Post
Old 01 Nov 2002, 23:02   #28
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
ai adus in discutie anumite sfarsituri pe care le consideri imbecile...pai atunci hai sa vedem daca sunt chiar asa de imbecile cum le consideri tu!
Titanic: scena cu Rose si Jack din final ilustreaza faptul ca ea se intoarce acolo unde i-a ramas marea iubire, adica pe Titanic...nu mi se pare ca sfarsitul asta e chiar asa de nepotrivit cu restul filmului, deci nu mi se pare imbecil...

Gladiator: sincera sa fiu nu credeam ca povestile cu binele care triumfa mereu, mai pot avea atata succes la public...se pare insa ca m-am inselat...filmul asta a fost o poveste de la un capat la altul si nu vad nici un motiv pentru care finalul nu s-ar fi incadrat in aceasta categorie.

The English Patient:din nou spun, filmul asta intra intr-un tipar:cel al povestii de dragoste...ce vroiai de la finalul lui?

A Beautiful Mind:cine a spus ca scenariul trebuie sa respecte realitatea?el este doar inspirat din fapte reale ceea ce este o mare diferenta...eu nu spun ca finalul nu a fost extrem de neplauzibil...spun doar ca nu ar trebui sa vezi filmul asta din perspectiva faptelor reale...

Matrix: parerea mea e ca Neo nu moare...
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif