ai adus in discutie anumite sfarsituri pe care le consideri imbecile...pai atunci hai sa vedem daca sunt chiar asa de imbecile cum le consideri tu!
Titanic: scena cu Rose si Jack din final ilustreaza faptul ca ea se intoarce acolo unde i-a ramas marea iubire, adica pe Titanic...nu mi se pare ca sfarsitul asta e chiar asa de nepotrivit cu restul filmului, deci nu mi se pare imbecil...
Gladiator: sincera sa fiu nu credeam ca povestile cu binele care triumfa mereu, mai pot avea atata succes la public...se pare insa ca m-am inselat...filmul asta a fost o poveste de la un capat la altul si nu vad nici un motiv pentru care finalul nu s-ar fi incadrat in aceasta categorie.
The English Patient:din nou spun, filmul asta intra intr-un tipar:cel al povestii de dragoste...ce vroiai de la finalul lui?
A Beautiful Mind:cine a spus ca scenariul trebuie sa respecte realitatea?el este doar inspirat din fapte reale ceea ce este o mare diferenta...eu nu spun ca finalul nu a fost extrem de neplauzibil...spun doar ca nu ar trebui sa vezi filmul asta din perspectiva faptelor reale...
Matrix: parerea mea e ca Neo nu moare...
|