Thread: SCENARII
View Single Post
Old 30 Oct 2002, 12:41   #17
ricciotto
Guru

ricciotto

crydead,

am incercat cu demo-uri si nu prea ma dumiresc. dramatica nu salveaza nimic, si pina sa trec printr-un drill (nascocit personaje, lamurit outline, etc.) ma apuca depresia; ar fi fost util de vazut cum e sa lucrezi zi dupa zi cu o chestie ca asta, sa lasi povestea sa se odihneasca, sa modifici, sa examinezi cu lupa ansamblul, ma rog, munca scenaristului - pasamite usurata.

finaldraft demo a refuzat si sa se instaleze, din motive obscure (am intrerupt procesul sa inchid alte programe, si cind l-am reluat, s-a facut ca nu e complet fisierul.) bullshit. ar trebui sa reincarc, sa imi dau coordonate false, ca te intreaba cine esti, samd. imi repugna.

greata mi-a produs si inceputul de la "dramatica" cu pretentiile ca nu s-au inspirat din nici o alta teorie a scanariului si ca e o metoda absolut inovatoare, blah blah blah. ca sa nu mai pomenesc de stilul poetic al autoarei manualului, perfect la nelalocul sau in context. nu voiam decit sa testez un pachet de soft, nu sa parcurg peroratiile acestei necintate eroine a revolutiei naratologice mondiale.

scuze pentru nazurile legale - they come naturally fiindca nu mai sint in romania si respectul fata de unchiul sam e mare de cind i-am devenit nepot cu acte in regula. da' n-am deprins inca arta de a arunca banii aiurea, asa ca iata-ma intr-un no man's land of sorts, rivnind din cind in cind la atitudinea romaneasca liberala fata de soft-urile lumii :smile:

promit sa le cumpar pe toate dupa ce vind primul scenariu :razz:

salutari si mersi fain,

ricciotto
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif