Daca tot am adus vorba de American Beauty, vreau sa va impartasesc o mica descoperire ce am facut-o abia la a 3-a vizionare. Rusinos, dar asta e.
Si imi cer scuze ca-i off-topic, dar nu ma pot abtine. Sper ca va mai amintiti scenele:
M-am tot intrebat de ce la inceputul filmului se arata secventa in care Ricky o filmeaza pe Jane, iar ea ii spune ca vrea sa-si vada mort tatal. Simteam ca nu degeaba a fost introdusa, dar nu puteam sa-mi dau seama care-i mesajul.
Cind am revazut filmul, m-am uitat cu mai multa atentie la partea cu pricina si am observat ca in momentul in care Jane spune: "Would you ?", Ricky se opreste din filmat, iar partea in care ea spune ca glumeste nu mai apare pe banda. Stiti cit de seriosi sunau amindoi...
Mai tirziu il vedem pe tatal baiatului uitindu-se peste casete. La sfirsitul filmului, acesta il omoara pe Lester din dorinta de razbunare atit pe victima, cit si pe fiul sau, care putea fi usor acuzat pe baza filmuletzului...
Nimeni din cei pe care-i cunosc nu s-a prins de faza asta, asa ca sper ca sint si printre voi persoane care s-au bucurat de "revelatia" mea.
|