View Single Post
Old 04 Oct 2002, 23:56   #19
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Quote:
On 2002-10-04 00:29, un om bun wrote:
Zici ca n-as avea nici o treaba cu filmele de calitate. De ce ?
Ai vazut Citizen Kane sau Les Enfants du Paradis ? Dupa parerea mea, NBK e foarte departe din orice punct de vedere de acestea. Nu te invinuiesc ca-ti place filmul atit de mult. Poate avem doar alte standarde in ceea ce priveste calitatea.

Imi cer scuze ! - pentru atitudinea mea profund "Fight Club"-iana.

Ai dreptate cand zici treaba cu standardele si cu calitatea dar vreau sa te intreb si eu daca AZI, cand violenta face sa se vanda ziarele, mai sunt de actualitate filmele de genul "Citizen Kane".
Eu zic NU. Filmele generatiei de AZI sunt "NBK" sau "Fight Club" sau "American History X".

Ucide sau vei fi ucis. Si nu ma refer neaparat la o moarte fizica - exista zeci de alte variante. Prostia, imbecilitatea, cretinismul, indobitocirea, spiritul de turma - toate te reduc de la EU la ZERO.

Caprioara nu stie ca este caprioara asa cum lupul nu stie ca este lup. Caprioara nu poate decat sa moara iar lupul nu poate decat sa ucida. E legea firii.

La fel si moartea e tot o lege a firii. Tu crezi ca daca in momentul acesta mi-ar trage cineva un glont in cap eu as fi suparat? NU. Doar ca as fi in imposibilitatea de a-i putea multumi. De a-i multumi pentru ca mi-a curmat suferinta. Si eu sunt o caprioara doar ca spre deosebire de ea, eu imi dau seama de conditia mea de caprioara. In timp ce ea se bazeaza pe INSTINCTE eu nu mai am nici macar atat. RATIUNEA mi-a eliminat demult orice urma de instinct. As prefera sa fiu un ANIMAL.

In schimb Mickey si Mallory au preferat sa fie mai puternici decat animalele. Mai puternici decat oamenii. Mai puternici decat ideea de divinitate si ideea de destin.

P.S. Din cauza ta am ales si o semnatura, care imi va marca de acum incolo orice mesaj.