View Single Post
Old 03 Oct 2002, 21:37   #13
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Quote:
On 2002-10-03 13:57, un om bun wrote:
E prea multa violenta inutila de care te saturi cit ai clipi si dupa inca o vreme devine obositor ss mai privesti aceleasi faze repetindu-se. Nu mai are farmec, daca i se poate spune asa.
Ideea de baza a filmului e buna, dar e facut cam in graba. Prefer sa stau la soare decit sa ma uit la un asemenea film.

Hah! M-ai prins intr-o dispozitie nasoala asa ca..... Intelegi tu, nu pot permite cuiva sa-si bata joc de un film care in topul meu personal se afla undeva in varf.

Stii de cine imi amintesc comentariile tale? N-ai avea cum. E un fost coleg de camera, care n-are nici o treaba, da' absolut nici una cu filmele de calitate si cand a vazut ca vreau sa ma uit la NBK a zis ceva de genul. "Aaaaah... Asta-i filmu' ala in care doi tampiti umbla prin America si omoara in stanga si in dreapta si.... nu se intampla nimic". Au trecut 2 ani de atunci si nu i-am putut uita cuvintele. N-oi fi eu tata cinefililor da' cand vad un film bun de obicei am trei feluri de reactii :
1) raman fara replica
2) il comentez de-i sar fulgii

sau 3) filmul devine o mica parte din mine

Daca tu in NBK n-ai vazut decat violenta atunci eu de ce am fost in stare sa vad romantism ? Poate oi fi eu prost cand afirm ce afirm da' filmul e si o declaratie de dragoste. Nu e "poveste de dragoste" (tin sa subliniez asta) pentru ca pentru mine adevaratele povesti de dragoste se termina cu moartea indragostitilor - e doar o declaratie.

Unii oameni merita sa fie ucisi, asculta-ma pe mine, pentru ca ei sunt MORTI da' nu se sinchiseste nimeni sa le spuna.

N-am chef acum sa-mi aduc aminte cuvintele lui Mickey (interviul din inchisoare) si nici nu cred ca pot sa le reproduc cu exactitate da' daca imi fortezi mana o sa le reproduc.
Acolo se ascunde adevarata filozofie a vietii si nu in frazele incalcite ale "batranilor cu parul alb".

Pentru mine filmele de genul acesta sunt adevaratele .... sau lasa, ca n-am chef in seara asta de asa ceva.

Hai sa-ti dau un exemplu elocvent : Chiar in momentul acesta, in Internet-ul Cafe in care stau, un dobitoc cu fata de cretin imi sufla fumul lui de tigara in fata in timp ce se delecteaza cu Mirc-ul. Daca as fi Mickey probabil i-as vara un glont in cap.... Da' nu stau aici si-i raspund politicos la intrebarea lui "Cat e ceasul?"

Am si o intrebare "unde ai vazut tu aceleasi faze" in NBK ? Poate e un film ciclic sau mai stiu eu cum naiba se numesc filmele de genul asta - cu aceleasi faze - ... da' pentru mine filmul are o actiune cat se poate de naturala si liniara din toate punctele de vedere.

Si inca ceva, mare atentie ca vine iarna si de-acum soarele apune mai devreme. Eu zic sa te grabesti sa nu-l pierzi ... sau poate ai curajul sa-ti dai cu parerea si despre "American History X".

Eu te provoc !
NoOne is offline   Reply With Quote sendpm.gif