Quote:
On 2002-09-23 21:51, Amyd wrote:
Originally perpetrated by dear Poison
Quote:
dar n-am crezut ca mai e cazul sa scriu dupa fiecare posting imho, ca Amyd.
|
Umilul meu "imho" e doar o mica forma de aplicare a conceptului de netiquette pe care imho (sic) nu ar strica sa si-l insuseasca mai multi dintre romanii care valseaza pe Internet. Asta pentru ca mediul anonim si apersonal care e forumul asta de discutii da mai intotdeauna nastere la interpretari gresite, ridicari de tensiune, agresivitate gratuita si flame-wars-uri.
De aceea, zic eu ca prostul, la unele subiecte adaug imho ca sa atrag atentia ca e doar o parere si nimic mai mult. Daca vorbesc despre tipurile de pelicula sau daca va rasari soarele maine, atunci nu mai folosesc sintagma imho, pentru ca acolo nu mai sunt pareri (nici macar categorice) ci fapte, if you see what I mean.
Revenind la subiect, we like Uma Thurman because "Even Cowgirls get the Blues".
Salutari,
Andrei
|
Treaba cu aplicarea netiquettei e foarte buna, intr.adevar, ca metoda de temperare a unor suflete mai temerare, asa ca al meu, sa zicem. Sint insa impotriva lui in my humble opinio. Virtute crestina sau nu, smerenia nu ma caracterizeaza. In plus, ar deveni obositor sa spui mereu "parerea mea". E clar ca o gramada de lucruri vorbite aici sint subiective, si e nevoie de un IQ egal cu numarul prezervativelor Durex dintr.un set de 3 sa iti dai seama cind e vorba de o interpretare sau nu. Si, in plus, chiar daca se mai da cu bita in balta, nu se face gaura in cer, nu? Nu cred ca limbajul de pe acest site ar trebui sa fie unul pseudo-academic. Eu cred in limba vie, si in copiii ei risipitori, bad words (when appropriated, accourse). In fond, sa dam un touch mai putin profan, ce e injuratura daca nu un blestem desacralizat (fara forta, hence) prin trivializare?
Amyd, fara nici o rea intentie, te rog sa primesti de la mine acest trandafir alb si esarfa mea albastra, sa ti.o legi la umar. Tu esti cavalerul, arbiter elegantiae al sightului. Eu sint o printesa rara. :smile:
PS Mai stiu si alte zicale si snoave populare.