Thread: Insomnia
View Single Post
Old 20 Sep 2002, 10:55   #6
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
In primul rand studii se fac. Deja distribuitorii cam stiu ce fel de filme prind la noi si ce nu. De exemplu nu poti lansa un film de "casa" precum In the Mood for Love sau Dancer in the Dark la Patria pentru ca ar rula cu sala goala. Pe cand la Corso sau Europa se stie ca se difuzeaza cateodata filme mai deosebite.
Un cinematograf de "arta" sa-i zicem, desi este mult spus, ar fi Studio unde spectatorii stiu deja ce fel de filme vor vedea acolo. Adica la Studio nu ar rula niciodata un film cu Schwarzenegger sau Van Damme (vorbesc de filmele de actiune) pentru ca publicul cinematografului Studio are "pretentii" de filme deosebite si bine face.
Eu am lucrat la un distribuitor (Glob Com) dar de un an m-am mutat aici la site, pentru a putea fi mereu in legatura cu informatiile de la toti distribuitorii si pasionatii de cinema.
Cunosc foarte bine toti distribuitorii din Romania, de aceea pot face rost de orice informatie foarte rapid. (Ce fime vor rula sau ce se mai schimba in competitivul fiecarui distribuitor). Acum la sectiunea in curand de pe site-un nostru s-au mai adaugat vreo 20 de filme noi care vor avea premiera anul viitor, si multe altele urmeaza sa fie introduse...
Ii cunosc foarte bine pe cei de la Independenta. Ai ceva sa le transmiti sau sa afli de la ei?

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: emanuel pe 2002-09-20 11:57 ]</font>
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif