Ar trebui sa schimbam titlul la thread-ul asta ca a cumpara DVD-uri in RO numai made easy nu se intimpla a fi...!
Am trecut mai ieri prin Sony Music Center si iar s-au intrecut baietii sa ma lase surprins. Pentru numele la toti dracii digitali sau de alta natura, cum poate fi un DVD 870.000 si mai bine de lei??? Sa vedem despre ce e vorba.
Sabrina - the 1995 remake, starring Harrison Ford, Julia Ormond, Director Sydney Pollack. Conform Paramount releasul trebuia sa apara undeva prin Iunie anul asta, iar in materie de extras-uri exista doar trailer-ul oficial (Paramount astia nu invata deloc; same "diversity" on "Indecent Proposal" also).
Ce explicatia poate sa existe pentru ca un astfel de release sa coste... cit? echivalentul a 26USD! DOUAZECI SI SASE!!! No Special Edition, No Collectors' Edition, no Platinum whatever, just a bare bone disk! Singura scuza palida (si de neacceptat) fiind ca filmul a aparut (relativ) de curind pe DVD.
Avand in vedere ca de o luna si jumatate $ n-a crescut cine stie ce ar fi bine ca importatorii sa-si bage in cap ca nu pot cere oricit pe un disc, ca nu ne-am nascut nici noi alaltaieri!
Iar asta e doar un caz ales la plezneala din cosul idiotismului acut al marketingului de pe la noi, unde nimeni nu are monopol (asupra idiotismului evident). HM&F is comming close from behind, 750.000 lei si mai bine un DVD and so on... Si cum imi dau seama ca nu prea are cine stie ce efect sa vorbesc aici impotriva vintului, ma gindesc daca opinii pe tema asta ar putea fi organizate intr-un cadru ceva mai percutant. Exista posibilitatea de a trimite un mesaj cui se ocupa cu business-ul respectiv prin partile astea? E posibil ca ce se scrie aici sa fie citit si de cine trebuie...?
Si ar mai fi o idee de subliniat: a cumpara DVD-uri de pe afara, de la diverse amazon.dot.whatever nu-mi pare o idee foarte constructiva indiferent cita moneda se bate pe tema cu the global village. Pentru simplul motiv ca nu iesi mai ieftin. Si desi exista filme pentru care as zice money-no matter, asta nu se intimpla pentru marea majoritate. Trebuie incercat ca ele sa fie cit mai ieftine aici (si legal!; chinezariile alea le puteti face frisbee).
Anyway, suparat fiind mai notez doar (ca aspecte pozitive de data asta) ca tot la SMC mai puteti gasi blank-uri de 99 minute (pentru cine a alergat si n-a gasit pina acuma) pe care daca le mai si overburned putin puteti scrie ceva peste 1GB (Mode2 evident) de... de divx-uri de ce altceva :smile:, si ca, iata ca se arata, tot la SMC e pe cale sa apara si conceptul de inchiriat DVD-uri. Desi nu-mi pot stapini un rinjet ca o sa fie tot ca la HM&F... O sa vedem...
|