Thread: Muzica de film
View Single Post
Old 23 Aug 2002, 02:37   #36
scorp_RSR
Junior

scorp_RSR

Chiar daca acest thread este mort de mult eu imi voi face revenirea spectaculoasa intrucat am sesizat ca Ambra Blu face referire la un tanar care pomenea de Hans Zimmer. Si cum m-am simtit imediat, usor deranjat de cuvantul tanar, m-am pus pe raspuns sperand ca cineva va si citi raspunsul, preferabil Ambra Blu. (sper ca scriu corect numele)
Este adevarat ca Lisa Gerrard este vinovata de vocea divina care se face auzita in film dar, ca sa nu zic prea multe, nici domnul Zimmer nu sta degeaba. Multi dau mult prea mult credit cantaretei. Cu siguranta merita laude dar sa nu uitam compozitorul principal care pe score-ul respectiv ne-a oferit track-urile 3, The Battle, 7, Patricide, 9, The Might Of Rome, si 14, Am I Not Merciful? (sper ca cititorul a ascultat CD-ul cu muzica din film si nu se ghideaza dupa titluri ca sa isi aduca aminte muzica auzita in cinematograf).
Iar cum Ambra Blu a dat repere din cariera Lisei Gerrard sa dam cateva repere si din cariera lui Hans Zimmer: Hannibal, Black Hawk Down (ca sa pastram si regizorul, de ce nu), The Peacemaker, As Good As It Gets, The Lion King, The Preacher's Wife si multe altele. Separat voi pomeni Crimson Tide care a schimbat multe lucruri in domeniul muzicii de film.

Am scris aceasta mica nota pentru ca am simtit ca Ambra Blu nu l-a tratat corect pe Hans Zimmer in interventia sa ceva mai indepartata. Dar pana la urma, exact asta am facut si eu cu echipa din spatele lui Zimmer si a lui Gerrard, cum ar fi instrumentistul si altii. :smile: Deh, ce sa-i faci?
scorp_RSR is offline   Reply With Quote sendpm.gif