Thread: Zone DVD
View Single Post
Old 20 Aug 2002, 21:50   #13
Doru
Novice

Doru

Ma bucur ca am mai inviorat putin problema, altfel cam trageam barca pe uscat, dindu-ne cu parerea. Am considerat util sa recomand playerul EBoda numai pentru cei ce poate urmaresc discutiile si vor sa intre in era digitala cu buzunarele de Romania. Inutil sa va mentionez stiva de Onkyo, Denon, Pioneer, DVD RAM si RW pe care le detin. Problema cu asigurarea spatiului de auditie merita intr-adevar luata in considerare. Nici eu nu ma simt prea bine cu 2x300 W sinus pe fata intr-o sufragerie de 40 mp. Partea proasta este ca pasiunea pentru scule se asociaza rar cu designul unei case care sa raspunda nevoilor de auditie sau, altfel spus, ori cei care investesc in scule nu mai au bani pentru casa, ori cei care ii au trateaza problema cu oarecare superficialitate. Credeti ca o piata de Home Theatre design for private users are ca motivatie simplul snobism sau poate cineva trai dintr-un business ca acesta intr-o lipsa crunta de educatie chiar in rindul persoanelor "cu dare de mina" ? Prima intrebare pe care am primit-o de la un prieten cind a vazut sistemele Onkyo si Denon a fost: N-ai avut si tu bani pentru un Panasonic sau Sony ?
Era un biet absolvent de electronica !!!
Mai sariti si voi cu niste configuratii. Sunt curios sa vad cu cine stau de vorba. Nu ca ne-ar folosi la ceva, oricum in materie de scule prejudecatile ocupa un rol determinant, dar poate cineva pe care il maninca palma se mai inspira de la unii mai batrini. Desi cred ca in unele case cu livinguri de 100 Mp (si peste) lipseste si Home Theatre-ul si internetul.
Doru is offline   Reply With Quote sendpm.gif