Fratzilor,
urmaresc discutiile de ceva timp si vad ca in afara de dilema cu proiectorul nimic mai concret nu iese la suprafata. Sint un fan DVD si home theatre de mai mult timp si credeti-ma ca am testat cam tot ce exista pe piata. In ceea ce priveste solutia pe computer nimeni nu aduce vorba de placile Matrox, sau v-a innebunit Flamingo cu ATI si CHIP-ul cu GeForce?
Mi-au trecut prin mina citeva sute de placi video si de la Matrox Marvel /16M incoace, placa pe care o am de multi ani, nimic in afara de modelele Matrox ulterioare nu au corespuns din punct de vedere al calitatii TV-out. Fanii TV-out mai folosesc cardul DX3 de la Creative care de fapt este un Hollywood Real Magic de la Sigma Design iar in ultimul timp se impune X-Card-ul de la acelasi producator.
In ceea ce priveste unitatile DVD stationare toata lumea se plinge de chestia cu zonele dar cine te forteaza sa cumperi o unitate zona 2 cind pe net la techtronics.com gasesti orice model zone free iar pe piata romaneasca, credeti-ma, am testat E-boda ultimul model si in afara de faptul ca nu rimeaza ca nume facilitatile lui sint bestiale.
Daca aveti comentarii va stau la dispozitie
|