View Single Post
Old 12 Aug 2002, 09:35   #11
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Raspunsul cu numarul trei, si ultim: nu te mai obosi sa imi dai un reply, ca e inutil: eu nu o sa iti schimb tie parerea ca The Lord...e o trilogie, si nici tu nu o schimbi pe a mea. Putem sa aducem, banuiesc, citate din zeci de surse (apropo, stii, banuiesc, ca nu este intotdeauna adevarat in 100% of cases cea ce publica editorii, legat de opera unui anumit scriitor; chair daca editorul ar fi membrul familiei autorului -nici o aluzie la Tolkien - poate fi suspectat de subiectivism, in functie de politica respectivei publishing house sau mai stiu eu ce alte considerente. Ai auzit, I presume, de Nietzsche si opera sa, asupra careia a fost executat un lifting de insasi sora scriitorului. Exista in istoria literaturii serii intregi de autor retrase de pe piata, la cererea scriitorilor sau a unor executori testamentari pe motive similare.

Anyways, intr/o lume coming down, unde mor ciini calcati de masini si vrabiute la geamul casei mele, discutiile cu tine, si raspunsurile tale serios documentate ocupa o parte si functie infinitezimala. Ca atare, adios, dragul meu A-myc (rimeaza cu Muc-cel_Mic, personaj de basm oriental, adulat in copilaria-mi tumultoasa).

Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif