View Single Post
Old 12 Jul 2002, 08:50   #10
drotaru
Novice

drotaru

Send a message via MSN to drotaru
Hello ptr. toata lumea! Este primul mesaj in forum. Am vazut Mulholland Drive si sunt inca sub influenta lui. Nu pot sa spun exact ce anume mi-a placut la el, dar ideea este ca de cand l-am vazut nu pot sa ma gandesc la altceva. Cred ca asta a fost si ideea lui David Linch. Sa faca un film pe care sa-l digeri mult timp dupa ce l-ai vazut.
M-au "pus pe jar" multe lucruri, dar cel mai tare as vrea sa vorbim despre 2 lucruri care pot fi minore si totusi cred ca nu sunt:
1) spre sfarsitul filmului se face zoom pe o punga de hartie ce contine cubul albastru de unde ies cei 2 batrani...de fapt se face un zoom si mai clar pe o bucata de aluminiu in forma de 8 foarte asemanatoare cu deschizatorul unui pet de Coca Cola la 0,33l. Daca ati observat asta si aveti vreo explicatie sunt numai urechi.
2) In timp ce Diane sufera cand vede cheia albastra pe masa, apar niste frame-uri ce arata pietrele din fata usii. Prima data se vad numai pietre,a doua oara apare clar un ventilator de birou pe pietre, a treia oara iar numai pietre...de ce?
Sunt dispus sa discutam filmul in cele mai mici detalii. Sunt de acord in mare cu Blizz.
Astept reply, daca vreti sa comentati.