povestea e complicata si in acelasi timp super subreda ca logica. sunt unele chestii pe care nu le-am inteles de fel, si pe care filmul trebuia sa le lamureasca nu sa le lase pt partea III, asta e o timpenie care s-a intimplat si la stapinul Inelelor.
Nu am inteles: Pentru cine "joaca" armata clonelor. Mai bine zis e clar ca a fost creata pt a distruge republica, dar atunci cum au luat controlul Yoda si ai sai si i-au salvat pe cavaleri cu ajutorul acestei armate create de conspiratori. Poate nu am inteles eu... Si ce rost avea sa ii trimita inati pe cavalerii Jedi in arena aia sa ii macelareasca roboteii aproape pe toti , si abia dupa aia cind nu mai supravietuiau decit personajele principale sa vina Yoda cu nava si cu clonele pe care nu se stie cum le-a luat sub control?
In plus calitatea proiectiei digitale e oribila. Preferam un film cu zgirieturi decit unul in ceatza totala, in care iti piere absolut orice chef de efecte speciale.
Mai mult lipseste cea mai de succes reteta star wars: batalia generala in spatiul cosmic, si cind ma pregateam de ea s-a terminat filmul.
Fazele cu r2 si cu c3po nu mai a absolut nici un haz, nu mai ridea nimeni cum se ridea in prima trilogie.
Singura faza super e bataia lu Yoda cu contele (sic). e normal ca yoda sa faca mai multe miscari in primul rind pt ca e cel mai bun jedi, si deci ar trebui sa aiba cel mai mare skill in lupta cu cirnatii laser, si in al doilea rind ca folosea levitatia pentru salturi. (era un mosuletz usor). third, era normal dar si spectaculos sa compenseze handicapul fizic prin stilul de lupta.
anakin e un personaj prea greu pentru filmul asta , cu psihologie complexa , din care tinarul Hayden Christensen putea scoate clar mai mult daca ar fi jucat mai bine, si s-ar fi putut afirma fara discutie. jocul lui insa e modest pentru ce propune personajul.
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Floydman pe 2002-05-24 09:08 ]</font>
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Floydman pe 2002-05-24 09:13 ]</font>
|