floydman, you're both sweet and funny.
insa ideea cu "demascarea" pe forum nu stiu cit este de buna; deja mi se pare ca mi-am lasat toata autobiografia aici si sint in plin "i know what you did last summer". asa ca... hmm...
uitasem de ce nu mai fusesem de atitia ani pe chat-uri romanesti. cruel world :sad:
asa se intimpla, iti plac partenerii de conversatie, esti dornic sa iti exprimi parerea, dar uiti ca, la urma urmei, nu te angajezi in discutie numai cu ei si cu altii ca ei, ci totul ramine public si on display pentru tot felul de ochi.
oh, well.
cu obida,
angstel
p.s. printesa, subscriu total la ce zice amyd in privinta jocurilor. cit despre partea cu managementul, in cazul meu l-am invatat "la locul de munca" (si prin cursuri platite de firma) deh, in drumul natural catre senioritate. iar pe tine, daca te pasioneaza design-ul, nu mai spune ca stii client-server, hehehe, e calea cea mai sigura sa te trezesti facind numai asta. am vazut multi designeri potentiali nereusind tocmai pentru ca erau buni la programare si nu li se mai permitea sa scoata capul din cod. noi, generalistii, aveam insa cimp deschis. trist si de multe ori nedrept, dar asta este. or else, start your own company, hehe, te transformi in "producator" si tu si basta :smile: