Thread: Panic Room
View Single Post
Old 17 May 2002, 08:23   #10
xciter
Novice

xciter

Send a message via MSN to xciter Send a message via Yahoo to xciter
Draga <i_matei>

A spune vizavi de Panic Room ca: "abuzeaza de efecte de filmare ", "are o poveste destul de subtire ","Fincher a cam sarit calul", "suspansul diluandu-se in mod semnificativ" mi se pare o crima. Ar trebui sa ne bucuram ca la Hollywood se mai nasc regizori de geniu, in aceste vremuri in care primeaza box-office-ul si incasarile de sute de milioane.
Nu stiu daca ai remarcat ,dar Fincher este foarte pretentios cand isi alege proiectele; fiecare film aduce ceva nou, fiecare scena se vrea eliberata de clisee. Scenariile sunt bine construite, actorii sunt selectati dupa valoarea lor , nu dupa renume sau imagine.
De ce sa nu recunoastem ca de multa vreme nu am trait un suspans atat de minutios construit cu fiecare minut ce se scurge din film ? In mod sigur D.Fincher a studiat indelung pe Hitchcock, si bine a facut.
Efecte de filmare? Da, au fost ,si s-au incadrat admirabil in atmosfera filmului.
Poveste subtire ? Niciodata.
Fincher sare calul ? Nimic mai neadevarat. Daca stai sa ii vezi fiecare film , de la AlienIII pana la Panic Room iti poti da seama ca avem de-a face cu un regizor care nu isi da in petec.

Regards.
xciter is offline   Reply With Quote sendpm.gif