amyd,
ai spus ca
"Sunt si multi altii care nu merita chiar atata atentie, dar in nici un caz nu se poate spune ca vreunul dintre ei e complet de ignorat."
eu pot sa spun ca erau unii care meritau complet ignorati, si imi mentin depozitia, onorata instanta.
insa imi marturisesc vinovatia, scenaristica era sectia cu pricina, dar de ce brrr? daca asta voia omul sa faca? imi place sa lucrez cu actorii, si am facut-o pe teatru, dar in film, brrr! daca as avea doua secvente cu explozii si o urmarire incrincenata, nu as sti cu ce sa incep si m-ar plictisi groaznic tot procesul, nu e deloc ceasca mea de ceai, ca sa zic asa. mai bine sa recunosti si sa nu te amesteci, n'est-ce pas? luciditate maxima. montajul da, m-ar fi interesat. ideal pentru mine ar fi fost sa scriu eu scenariul, sa trimit un regizor pe cimpii cu un storyboard beton (gen nebunia pe care a avut-o von trier cu scenariul la europa), sa astept "piesele brute", si sa coordonez tot restul. poate cind voi avea destui bani sa fiu si producator pe deasupra, o sa imi croiesc pe masura si functia de scenitor (scenarist-editor)
angstel
|