ok, poate am sarit calul un pic...si-mi cer scuze..dar ai putea sa comentezi review-ul meu..tie cum ti s-a parut filmul?
Quote:
On 2002-05-13 14:45, emanuel wrote:
Inainte de toate pentru toni: nu te mai lauda atat. Ai vazut Star Wars inaintea tuturor pentru ca asa au vrut distribuitorii si te-au chemat si pe tine la aceasta vizionare care a avut loc la Mall.
Explicatia acestei vizionari, la care am participat si eu, este urmatoarea: la TOATE filmele care apar pe ecrane au loc vizionari private impreuna cu comisia de rating si cu ceilalti distribuitori. Asta pentru a stabili detaliile tehnice si a putea vedea daca filmul merita sa fie adus pe ecrane sau nu. Astfel toate filmele care vin pe ecrane se vad de catre distribuitori cu mult timp inainte, unele chiar cu luni intregi inaintea lansarii in SUA (cum este de exemplu cazul filmului de animatie "Lilo si Stitch" care in SUA apare in luna iunie dar el a fost deja vizionat de comisia de rating din Romania de o luna!...).
Asa ca aceasta vizionare care a avut loc la Multiplex cu filmul Star Wars a fost perfect legala, si mai mult nu a avut acces nici un strain la ea, in afara de distribuitorii de film si cativa ziaristi de baza.
Asa ca sa lasam laudarosenia la o parte pentru ca nu ne foloseste la nimic...
|