View Single Post
Old 08 May 2002, 19:13   #4
Daydream
Junior

Daydream

Salut!
Si ce-am vazut la Sony Music World?
Deci: saltat magazinul de la parter - locatie in care da navala Orange-ul - la etajul 3, pe o suprafata de vreo 4 ori mai mare. Poate mi-a scapat mie dar nu scria nicaieri unde exact in Unirea se afla minunea astea de megastore, in afara de sticker-ul pe care mi l-au lipit unii pe parbrizul masinii.
Intru si trec la capitolul plus-uri ca zaresc imediat panoul cu noutati. Ma apropii insfac CD-ul cu Celine Dion, si imediat ochii imi joaca pe inscriptia de pe spate - "This disc will NOT play in a PC CD-ROM drive" (sau cam pe acolo). Injur, il las sa cada inapoi in rastel si trec mai departe incercind sa nu-mi stric cheful; d-abia am intrat, ce naiba.
Muzici, muzici, muzici, pop, romanesca, clasica, etc... Unde Dumnezeu sunt DVD-urile? Aha, peretele mare din spate. Incep sa casc gura. Mda, sunt ceva titluri, numai ca tot atitea aveau si inainte numai ca erau expuse mai inghesuit. Remarc overall ca sunt ceva mai multe titluri de DVD-uri cu muzica decit in alte parti (a se citi toate HM&F luate la un loc). Totusi n-au Roxette - All videos ever made and more - which I only got it by having it flown over from it's mama country. Grrr... N-au Enigma, n-au The Corrs... Mda. Sa zicem ca sunt pe calea cea buna totusi. Filme, filme... destule. Nu de speriat, dar destule; daca era tot peretele ala din spate numai DVD-uri imi mai blinkaiau ochii de citeva ori, dar sunt si casete, si carti si alti chestii.
In rest - the usual music, you can get probably the entire collection of J.M. Jarre or Enya, magazine autohtone si de p-afara (m-am abtinut cu greu sa nu salt un Maxim original, scria parca pe coperta ca au ceva cu Kylie Bax in numarul pe mai? Hmm.), carti - sunt bune de ceva editiile alea noi pentru MSCE? - pixuri, cuie, becuri, casete video, caiete, blank-uri, Creative Inspire sound system, all the rest.
To cut it short ca ies din topic - DVD-urile sunt tot 600-650.000 lei, in 99% of the situations regardless of the time of release, iar CD-urile audio tot in medie 449.000 lei.

It looks nice. Sa zicem ca are potential. No shattering Earth news, though.
Daydream is offline   Reply With Quote sendpm.gif