Daca ai dat deoparte chestia cu "n-aveau ce cauta acolo in the first place" mi-ai inlaturat fundamentul argumentatiei si-atunci toata contraargumentatia ta e incorecta, ca sa nu mai spun nedreapta fata de mine. Sint si eu la curent cu principiul lor de a nu lasa pe nimeni in urma, mort sau viu, (imaginile de pe CNN cu cadavrele mutilate ale militariloramericani sfisiate de multimea turbata mi-au ramas si acum in minte, deci nici nu vreau sa ma gindesc la familiile bietelor victime care si-au vazut asa copiii/sotii, etc.). Chestia e ca, daca te apuci sa infigi cutitul in spate "aliatilor", ai bunul simt sa pui la punct un plan mai acatarii si sa fii pregatit sa intervii in forta ca sa-ti scoti oamenii. Sa trimiti un elicopter nu inseamna "in forta". Deci, discutia e "ce-a fost in capul lor cind au pus la cale operatiunea"? Asta am vrut sa zic si in primul mesaj. Daca nu m-am facut suficient inteleasa, imi cer scuze.
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Poison pe 2002-04-23 13:55 ]</font>
|