Oricat de bun ar fi un film, nu te poti astepta ca generatii intregi de acum inainte sa-l aprecieze...
Pai eu sint mai naiv si chiar ma astept ca filmele care imi plac mie sa placa si generatiilor urmatoare. Cei sapte samurai are totusi vreo 50 de ani; a placut si acum, place (mie, cel putin) si acum.
eu zic ca un film ar trebui judecat pentru ce inseamna in prezent...normal ca Odiseea spatiala 2001 a fost un film socant....dar astazi a devenit ceva mai mult decat comun....
Comun?! Cred ca te referi la latura "stiinta" a filmului. Dar nu asta il face fascinant. Poate ar merita sa deschidem o tema cu acest film.
gandeste la melodiile de pe coloana sonora si la interpretii lor...cat de controversati au fost in anii 80 si cum sunt priviti acum...
Controversati? De ce, pentru ca Madonna isi arata tot ce are? Sa fim seriosi. Asta e show, nu arta. Vorbim totusi despre niste filme cu veleitati, nu despre dizeuze de trei lei.
Cit despre risu-plinsu pe care i-l provoaca Moulin Rouge! lui Poison, acelasi lucru l-am patit si eu la filmul indian Lantul amintirilor, si chiar la Sclava Isaura, care nu valoreaza nici cit un arpagic degerat. Ramin la parerea ca e vorba de diferenta de virsta. Sint foarte curios ce veti spune peste 15 ani, cind se va da din nou pe TELE7, la rubrica cinemateca. :smile:
Al dumneavoastra,
Horatiu
|