Thread: Black Hawk Down
View Single Post
Old 22 Apr 2002, 12:50   #14
Poison
Veteran

Poison

Cind am vazut "Black Hawk Down" mi-a crescut inima! Fiindca eram doar vreo citivaoameni in sala, ceea ce mi-a crescut respectul pentru publicul romanesc. Deci, daca am inteeles eu bine, e cam asa: americanii o pun de una dintre actiunile lor ilegale (rapirea) fara sa spuna trupelor ONU care aveau jurisdictie acolo si punindu-le acestora in pericol credibilitatea si viata. Unu' cade din elicopter si e trimis un alt elicopter sa-l recupereze. Elicopterul de salvare e doborit in alta parte a orasului. E trimis un elicopter sa salveze echipajul elicopterului de salvare si e doborit si acesta in alta parte a orasului. Se propune trimiterea unui al treilea elicopter, dar, din fericire, comandantul probabil citise Daniil Harms (povestirea cu babutele care cad din balcon uitindu-se dupa celelalte babute care cad din balcon)si refuza. Slava Domnului. Acum, toti americanii ajunsi risipiti prin orasul ostil trebuie sa se descurce singuri. Nu reusesc si pina la urma se duc cu caciula in mina la trupele ONU si cer ajutor. Deci, inca un film in care americanii iau o timpenie evidenta comisa de ei si o transforma in act de eorism... Bun film! :roll: :lol:
Poison is offline   Reply With Quote sendpm.gif