Thread: home theatre
View Single Post
Old 19 Apr 2002, 12:46   #8
Buliwyf
Novice

Buliwyf

Shtiu care e problema cu proiectoarele Sony dar proiectorul este pentru mine singura solutzie.Tv cu retroproieczie sunt prea mari(deshi ash avea destul spatziu....) shi au prea multe reflexii, in plus costa mai mult decat un proiector shi nu au diagonala la fel de mare.Nu trebuie neaparat sa aleg un proiector Sony, aici ai dreptate...dar da-mi te rog cateva exemple de proiectoare care accepta progressive scan...nu cred sa fie prea multe.Sunt cateva solutzii dar mai mult de 3000 3200$ nu sunt dispus sa dau pe un proiector.DLP duc lipsa de saturatzie in culoare deshi imaginea este nepixelata.Rezolutzia in cazul LCD sau DLP este de ajuns 800x600(depinde de distantza de la care priveshti...am calculat!)dar oricum trebuie facut un compromis.Toate LCD-urile sufera din cauza acelui "negru" spalacit dar ce e bun costa...nu pot sa-mi permit un proiector de 7000-8000$.In ceea ce priveshte plasma se pare ca asta e tendintza...dar tehnologia e abia la inceput shi au destule probleme(pe langa pretz).In ceea ce priveshte panelurile de 16:9 nu au nici o importantza in cazul imaginii progresive doar atunci cand foloseshti o imagine interlaced...atunci da e adevarat sufera imaginea shi nu putzin! ca mananca din rezolutzie.Asta-i tot..deocamdata!
Salut!
Buliwyf is offline   Reply With Quote sendpm.gif