View Single Post
Old 17 Apr 2002, 12:31   #9
Amyd
Guru

Amyd

Eu aveam ceva impotriva chestiei cu "normal" ca ar trebui sa poti sa vezi mai multe filme. Daca cineva o face din nestiinta prima data, nu e nici o problema, se mai intampla. Dar daca stii regulile si continui sa o faci...

Din punctul meu de vedere, cei care fac lucrul acesta (sunt sigur ca nu e cazul tau) sunt chiar mai de condamnat decat cei cu brichetele si celularele, in fond aceia sunt doar nesimtiti, primii sunt hoti.

Popcornul se mananca la trailere si reclame, ca pregatire spirituala pentru film, binenteles. Daca unii mananca mai incet, ce sa faci... :cool:

Imi amintesc de savuroasa carte a lui PTerry despre inventarea cinematografiei pe Discworld, care nu a putut sa se intample, pana nu a fost inventat si popcornul (sau cum spune el, "banged grains"). Merg mana in mana.

Putin probabil ca cinema-ul tau fara nici un fel de mancare o sa aiba succes (financiar), dar ar fi interesant, in mod sigur. In State deja proprietarii de sali se gandesc serios sa instaleze dispozitive care bruieaza celularele in zona cinematografului, fie ca spectatorii sunt de acord, fie ca nu.

In mod normal, galagiosii sau scandalagii ar trebui dati afara chiar de personalul de supraveghere al salii de cinema, atunci cand le este atrasa atentia asupra problemei. Dar in Romania, mai rar.

Salutari,
Andrei
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif