In momentul in care, pentru ca mi-am inchipuit ca pot vedea mai multe filme pe un bilet la multiplex, m-ai bagat in categoria celor care fac semne cu laserul pe ecran sau vorbesc la celular in cinema, eu zic ca automat te-ai situat pe o pozitie superioara, de pe care ti-ai permis sa-mi faci un pic de "educatie". La asta se referea chestia cu "boierul" si "de la tara". Iar faza cu popcornul n-ai inteles-o . Pe mine ma enerveaza pur si simplu cei care imi crantane in ceafa si-si fosnesc pungile in urechea mea in timpul vizionarii. Macar daca s-ar da si la noi floricelele astea in cutii, ca sa mai reduca sonorul... Daca as putea mi-as deschide o sala de cinema unde sa fie anuntul "Numai pentru oameni civilizati. Conducerea isi rezerva dreptul de a refuza accesul anumitor clienti". Si i-as pune pe toti sa-si inchida celularele la intrare, in fata bodyguardului, nu i-as lasa cu nici un fel de mincare, doar cu bauturi racoritoare in sticle de plastic. Cine incalca regulile: afara! Rareori mi se intimpla sa nu ma umplu de nervi la cinema, sa nu se gaseasca unii prin preajma care sa fi venit cu orbi la film (stiti voi, aia care povestesc persoanei cu care au venit la film exact ce se intimpla pe ecran in momentul respectiv!), sa nu fiu nevoita sa pierd minute de film ca sa "shhhhhh" sau sa ma cert de-a dreptul cu unii mai nesimtiti.
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Poison pe 2002-04-17 13:18 ]</font>
|