03 Apr 2002, 03:42
|
|
Novice
|
Quote:
On 2002-03-08 04:21, Blizz wrote:
Mi-e greu sa spun CUM trebuie sa fie un regizor. Mai curand as putea sa spun CE poate fi un regizor. Si mi-e si mai greu mie sa spun CE poate fi un regizor, cand sunt regizori care fac teoria asta mai bine.
Cred ca am mai pomenit pe-aici pe undeva de "Mulholland Drive" si de scena regizorului ca estet perfect / prin excelenta.
De altfel, filmul in intregime este un film/vis despre "a fi regizor", vad ca o sa ajunga in Bucuresti la inceputul lui iunie. Nu-l ratati sub nici o forma, voi cei deja initiati.
Scena definitiva care il prezinta pe regizor ca estet, sau cel putin asa cum David Lynch il vede este cand, tanarul regizor (unul dintre eroii principali), un geniu proaspat si plin de stil si personalitate isi surprinde, in luxoasa vila de pe Mulholland Drive (aleea regizorilor din Hollywood), sotia in plin (si consumat) adulter. :lol: Reactia prima, necenzurata si poate de asta perfecta: regizorul se repede la cutia de bijuterii. Ea il urmeaza in fuga, curioasa si neintelegand in ce consta pedeapsa. El ia bijuteriile si, urmarit in permanenta de ea, TOARNA PESTE ELE VOPSEA ROZ. Roz.
Atat.
Sunt de acord ca filmul este excellent, pacat ca David Lynch e considerat un eccentric pe jumatate nebun in lumea Hollywood-ului. Capacitatea lui de a sparge tabuuri si conventii nu e decit de admirat.
|
|
|
|