View Single Post
Old 03 Apr 2002, 03:37   #40
printesa
Novice

printesa

Quote:
On 2002-03-26 19:30, razvantop wrote:
Vad ca aici lumea se cearta dar se indeparteaza de subiectul principal si anume premiile oscar editia cea noua ce inca este calda Trebuie sa spun ca din 1993 n-am ratat nici o editie a premiilor oscar, pe toate vazindu-le in direct .Anu asta (ca de altfel si in 2001) televiziunile romane ne-au facut placuta surpriza nedifuzind in direct aceste premii Vad ca prefera mai mult sa dea un blat in direct decat o festivitate ce vine doar o data pe an .In fine sa nu ne departam de subiect (slava domnului ca exista un post ca pro7 care nu se baga peste vocile actorilor in timpul festivitatii precum fac altele)
Am scris la acest forum fiindca vreau sa-mi spun si eu oful legat de aceste premii ce mi s-au parut cele mai proaste(aici se poate intelege si surprinzatoare ) din ultimii ani.
Pentru inceput sa luam questiile de atmosfera Locatie noua sala mai incapatoare (se poate vedea si pe oscar.com )Daca sala era mai mare nu cred ca asta insemna ca spectacolul sa tina mai mult A inceput la 3 juma (ora noastra) si s-a terminat la 8 .Asta inseamna 4 ore juma ENORM daca te gindesti ca ei doresc ca spectacolul sa tina 3 ore Am vazut ca au renuntat la discursurile scurte si i-au lasat pe cistigatori sa vine fiecare cu cearsafu de acasa ca sa-l citeasca in direct Inainte mai un semnal sonor dupa 30 de secunde acum nimic Whoopi din pacate nu a fost la inaltimea ashteptarilor , billy crystal descurcindu-se mai bine Ma inteb oare cum ar fii fost oscarurile prezentate de Chris Rock
Intro-urle (sau daca preferat speech-urile) dinaintea fiecarui premiu mi s-au parut povesti de adormit copiii invatindu-ne ce e aia un visual efects si cu ce se maninca dindu-ne si citate din monstrii sacri ai cinematografiei(mama ce-mi place formularea asta!!!) Revenind la Whoopi ea s-a incadrat in culoarea serii ce a fost negru (a fost oare premeditata questia asta? ) Si apropo de negru unde o fii fost oare Will Smith .L-am vazut la defilarea de pe red carpet dar in sala nu era (cind au fost anuntate nominalizarile la actor leading role mi s-a aratat o poza de-a lui si atita )Misterrrrrrrrrr ( ca in memento :smile
Cam asta ar fii datele globale ale festivitatii in vederea mea(asha ca nu ma omoriti mi-am spus doar parerea ) Despre premii si premianti voi scrie sper peste citeva ore :smile:
Stimate Razvan,

Iti impartasesc dezamagirea. Si eu urmaresc ceremonia Oscarurilor in fiecare an, e ca o mini celebrare pentru mine. Anul asta ceremonia a fost de o calitate dubitabila. Dupa parerea mea, cel mai bun prezentator e Billy Crystal, Steve Martin si-a pierdut sarmul, iar Whoopi e din ce mai putin funny. Tinem pumnii pentru un Oscar sclipitor la anu'!
printesa is offline   Reply With Quote sendpm.gif