Quote:
On 2002-03-26 11:39, horatiu wrote:
Nu vreau sa fac pe inteleptul universului care-i priveste cu blindete pe bietii muritori agitati, dar chiar nu inteleg de ce atita tevatura in jurul unei decernari de premii, fie ele si Oscar. Sincer, ma lasa rece optiunile academiei, eu am filmele mele preferate, si nu trebuie sa vina nimeni sa consacre cutare film prin premiu ca sa mi-l faca apropiat. Nu spun ca nu e interesant ce premiaza academia, dar sa fim seriosi.
Pentru mine O minte sclipitoare ramine acelasi film bunicel, solid, fara sa sclipeasca, decit prin jocul lui Crowe.
Mai bine sa mergem sa (re)vedem filmele lui Kieslowski.
In alta ordine de idei. Filme cu miza/filme fara miza. Miza are prea putina importanta pentru val;oarea unui film. Ce miza are In the mood for love?
(Sigur, conteaza si ce intelegem prin miza)
|
Iubitule,
Dar tu de pe lume ai picat? Sigur ca nu iti pasa de Oscaruri. Locuiesti in Romania (Europa) si esti un iubitor al filmului independent si de arta, nu-i asa? Ce e cu porcariile alea comerciale produse de Hollywood. Probabil ca nu-ti place Sergiu Nicolaescu pentru ca si-a amintit prima lege a economiei de film __PROFIT? Ma insel?