Thread: telenovele
View Single Post
Old 03 Sep 2001, 08:58   #3
Cristi
Novice

Cristi

Da, intr-adevar acest tip de lung metraje nu-si cam au locul pe micile ecrane, asta din punctul de vedere al telespectatorului. Este un material de umplutura in grila de programe al televiziunilor si de fapt o mare pierdere de timp si chiar unele sunt provocatore de false suferinte si trairi care nu sunt intotdeauna binevenite. Unele au o intriga ce se poate foarte usor finaliza intr-un singur episod de 2 ore. Unele poate au costat o multime de bani, decoruri, costume, dar totul cusut cu ata alba, altele au un iz de comedie, dar sunt prea lungi. Poate ca asa mai uitam ca nu prea avem ce manca, uitam de copii si de educatia lor, uitam de viata de familie (cei care au) si nu in ultimul rand uitam de persoana noastra.
Parerea mea este ca ar cam trebui sa punem mana pe lucru si sa muncim atat cat sa ne fie noua bine (si nu celor pe care ii idolatrizam in filme) si daca avem ceva timp liber ar trebui ocupat cu un film de calitate, cu o carte buna, cu o plimbare sau pur si simplu stand impreuna cu familia.
Asta este parerea mea si nu cred ca poate fi in totalitate negata.
Cristi is offline   Reply With Quote sendpm.gif