![]() |
Caut
un program pe PC cu care sa poti decupa secvente dintr-un film si sa le transformi in mici fisiere video. caut de asemenea un site, gen youtube, unde as putea posta, fara mari impedimente, aceste fisiere video. thanks!
|
Eu folosesc Boilsoft Video Splitter de mai bine de un an si n-am avut nici o problema.Taie imediat si nu se pierde din calitatea fisierului.
Singura chestie e ca dupa ce le tai nu sunt foarte mici ca marime,depinde si de ce durata este vorba.Daca ai scene de 3-4-5 minute nu vor ocupa mult. Cu site-ul nu pot sa te ajut,nu am habar. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
ca si durata secventele nu vor depasi 3 min. pare bun. unde il gasesc, pe torrente? |
hai că-ți ofer eu ceva gratis. avidemux. e free.
tutorial: 1) Deschizi orice fișier video 2) Te duci la momentul în care vrei să-ți înceapă clipul și dai click pe A: ![]() 3) Te duci la momentul unde vrei să se termine și alegi B. Nu mai pun poză, bănuiesc că te prinzi:) 4) Meniul file - Save - Save video. când dai denumirea fișierului pune-i terminația .avi, pentru că Avidemux nu o face automat. Dacă fișierul tău e mkv, îi dai terminația respectivă, și tot așa pentru orice fel de fișier. Dacă sunt fișiere de tip DVD (.vob), poți pune .avi. |
l-am pus la download. am gasit deja ceva, dar il voi incerca oricum. merci!
|
All times are GMT +2. The time now is 10:01. |