Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Probleme tehnice (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98633)

radhacross 13 Mar 2012 04:27

Probleme tehnice

Rezolvati va rog urgent programul Discovery Chanel din sectiunea Program TV. De cateva saptamani afisati constant emisiunile canalului Animal Planet si pe Discovery Chanel.Este foarte neplacut.Multumesc anticipat.

rvn 10 Jun 2012 00:05

mi s-a intamplat o chestie misterioasa: de cateva zile, site-ul nu-mi mai trimite notificare in casuta de email, de la topicurile unde scriu mesaje, desi am activat optiunea instant.
aveti idee cum pot rezolva problema ? multumesc!
p.s. s-a mai intamplat si altor useri?

Blyberrysaurus 19 Jun 2012 08:57

nu ma pot loga pe facebook .. apare eroarea "nu esti autentificat sau nu ai acceptat aplicatia cinemagia" desi sunt autentificata iar aplicatia cinemagia am acceptat-o si e posibil sa ii fi dat remove insa intotdeauna reuseam sa ma conectez daca dadeam allow din nou.. si nu e la block... va rog rezolvati problema

Hokage14 19 Jun 2012 11:18

Şi eu am aceiaşi problemă cu facebook-ul! aş vrea să ştiu dacă se poate rezolva sau nu...

Gloria 19 Jun 2012 15:29

La noi s-au facut mai inainte niste teste, bug-ul e de la facebook.
-----------
Legat de ce scrie rvn, in mod deliberat s-a procedat la taierea unei serii de mailuri care se trimiteau de la noi, pentru a se evita sa se faca spam.

rvn 19 Jun 2012 16:42

Originally Posted by Gloria:

----------
Legat de ce scrie rvn, in mod deliberat s-a procedat la taierea unei serii de mailuri care se trimiteau de la noi, pentru a se evita sa se faca spam.

doresc ca optiunea sa fie activa in cazul meu. desi sunt logata aproape permanent pe site, am si un serviciu. chiar doua.
multumesc!

busyk86 15 Oct 2012 12:48

Bună ziua! De vreo două săptămâni (sau poate chiar şi mai mult) îmi merge foarte greu Cinemagia. Se încarcă exagerat de greu. Ca să citesc un mesaj am stat cam 15 minute. Ca să caut un film şi să îi dau o notă, îmi ia cam la fel. Pentru a vedea boxoffice-ul, idem. Pentru a mă loga, acelaşi timp de aşteptare. Pe scurt, nu prea mai pot utiliza acest site. Orice altă pagină aş deschide, îmi merge normal. Doar la Cinemagia am probleme. Este vreo defecţiune de la dumneavoastră sau care poate fi motivul pentru care durează aşa mult?

busyk86 31 Oct 2012 11:09

Ce activi sunt moderatorii acestui forum, mulţumesc pentru promptitudinea dumneavoastră :P

jeanvaljean 06 Nov 2012 15:12

Originally Posted by busyk86:

Bună ziua! De vreo două săptămâni (sau poate chiar şi mai mult) îmi merge foarte greu Cinemagia. Se încarcă exagerat de greu. Ca să citesc un mesaj am stat cam 15 minute. Ca să caut un film şi să îi dau o notă, îmi ia cam la fel. Pentru a vedea boxoffice-ul, idem. Pentru a mă loga, acelaşi timp de aşteptare. Pe scurt, nu prea mai pot utiliza acest site. Orice altă pagină aş deschide, îmi merge normal. Doar la Cinemagia am probleme. Este vreo defecţiune de la dumneavoastră sau care poate fi motivul pentru care durează aşa mult?

Subscriu fiecare cuvintel! Adica,cei de facut ,daca n-o fi secret???!!!!!

alexkid 12 Nov 2012 11:32

probleme cu incarcare cinemagia

aceeasi problema o am si eu,intru si imi incarca super greu,mentionez ca celelalte siteuri imi incarca ok numai pe acest site am probleme!e problema tehnica de la voi?

jeanvaljean 04 Dec 2012 09:30

Originally Posted by jeanvaljean:

Originally Posted by busyk86:

Subscriu fiecare cuvintel! Adica,cei de facut ,daca n-o fi secret???!!!!!

intr-un final mi-am instalat alt browser.cu opera merge fara probleme.cred ca forumu asta e doar de forma,adica n-are nimeni treaba cu tine,ca un spital fara cadre medicale.

robbiex2 04 Dec 2012 10:23

defectiune sigur nu a fost.poate in perioada aia iti mergea greu datorita mega reclamelor care te intampina cum intri pe site :)

ionutzalyn 13 Dec 2012 12:45

Originally Posted by Blyberrysaurus:

nu ma pot loga pe facebook .. apare eroarea "nu esti autentificat sau nu ai acceptat aplicatia cinemagia" desi sunt autentificata iar aplicatia cinemagia am acceptat-o si e posibil sa ii fi dat remove insa intotdeauna reuseam sa ma conectez daca dadeam allow din nou.. si nu e la block... va rog rezolvati problema

Sal eu mam logat cu facebook dar vreau sa imi fac cont dar cand ai dau sa imi salveze imi spune ca mailul meu este folosit ma puteti ajuta si pe mine va rog!

All times are GMT +2. The time now is 04:47.