![]() |
concurs
Am si eu o nelamurire referitor la concursuriile dupa acest site,dupa ce raspund la intrebari mai trebuie sa fac ceva?; sa trimit vrun e-mail sau ceva anume ca am observat la regulamentul tuturor concursuriilor aceasta afirmatie :
"Art. 1. Se va trimite câte 1 singur mesaj / concurs / zi. Cei ce vor trimite mai mult de 1 mesaj zilnic vor fi automat descalificaţi pentru concursul respectiv." |
Nu e nevoie sa mai faci nimic daca nu castigi. Regula respectiva se refera la faptul ca nu poti trimite decat un singur raspuns intr-o zi la un anumit concurs. Deci poti participa la toate concursurile zilnic, dar la fiecare poti raspunde doar o data pe zi. Dupa cum se poate intelege, raspunzand in fiecare zi iti cresc sansele sa castigi, pentru ca un concurs dureaza mai multe zile de obicei. Mai multe s-ar putea sa fii nevoit sa faci cand castigi ceva, depinzand de ce ai castigat. Ca sa verifici daca ai castigat ceva poti verifica pe pagina concursului sau la profilul tau.
|
Originally Posted by Liviu-:
Ok , multumesc mult :) |
Cum se face ca aproximativ toate persoanele care castiga concursurile sunt persoane noi pe site , care au cel putin 70 de login-uri ? Este vreo smecherie cumva ?!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:06. |