![]() |
Cine e de parere ca cei de la CineMagia ar trebui sa isi schimbe atitudinea ?
http://www.petitieonline.com/cine_cr...e_a titudinea
Intrati pe acest link si semnati petitia care doreste,poate asa isi vor da seama ca ne pasa si ca ne-am saturat de indiferenta lor fata de munca noastra . |
=)) Tu trebuie sa fii vreo clona plictisita care face trolling cu jumatate de norma. Altfel e grav la bibilica...
|
doamne... observ ca sunt oameni care nu au ce faci.
flacaule, iti recomand sa vi in bucuresti ( capitala ) si sa te duci la Basescu si sa te plangi la presedinte, si daca nu ti se da dreptate, sa mergi la tribunalul de la Strasbourg, + o petitie la ONU |
Originally Posted by Liviu-:
Nu sunt clona :)si nu am probleme la bibilica e un mod de a protesta si de a trage un semnal de alarma pentru aia de la CineMagia sa isi indrepte ochii spre doleantele noastre si sa isi faca treaba ca din cate am observat nu o fac :( alte precizari nu voi mai face sau nu voi mai raspunde la astfel de persoane ca tine si sau jigniri ulterioare :) |
Originally Posted by iiii:
Tu esti stilu ala de roman .....mai departe nu voi zice nimic,ca nu are rost sa explic ce am dorit sa fac i-am explicat colegului de mai sus . Alte explicatii si lamuriri la ce am vrut sa fac nu voi mai aduce si cine jigneste voi subscrie pentru fiecare jignire sa ii stea in gat :) |
daca tin minte, tu jigneai intr-un alt topic... erai singur impotriva tuturor. ti se explica , dar tu nu vroiai sa accepti. asa ca de ce nu incerci tu sa nu ne mai deranjezi cu blasfemiile tale?
|
tantibus e bărbat? Nu ştiu de ce am avut până acum impresia că e o tanti lovită de bus.:-/
|
pai nu il vezi in poza de la avatar in trening cu un monument mirobolant in spate?:))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
e irelevant. poate fi o captură de film sau poate fi iubitul fetei... nu te poţi lua după poza de la avatar. Eu cred că numele e cel mai sugestiv... e doar o tanti care are boală pe busuri. Sau poate e şoferiţă (şofer) la RATB. |
nu libe, ca a zis ca a fost doar de 2 ori in Bucuresti, deci nu are cum sa fie soferita pe RATB.... + ca monumenetu acela exceptional din avatar nu e in Bucuresti
|
Originally Posted by tantibus:
|
Originally Posted by Tsunamy:
|
Originally Posted by Tsunamy:
Esti singuru care si-a ,dat seama poate de ce am vrut sa fac si sa zic si nu ai luat in deradere pacat de acest site ca e tot mai slab eu unu nu am, nimic de castigat nu am nevoie de DVD ,lor dar am facut asta sa observe ,cineva din staff si sa se sesizeze ca sau delasat si isi vor pierde credibilitatea de site serios . |
Originally Posted by Federico:
Mersi pentru ca ai inteles si tu ce am vrut sa fac daca restu sunt GIBONI nu am ce sa le fac nu le pot eu schimba mentalitatea ;) |
Pai si normal ca nu e monumentul din Bucuresti ca nu aveti voi asa ceva |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Prin ce ai spus mai sus esti una/sau unu din Giboni acestui site cu o viziune limitata , iar numele ales de mine te-ar frapa sa afli ce este dar te las sa cauti si sa te mai documentezi si dupa mai discutam :);) |
Ai o viziune limitata, in purul stil autohton te lasi condus de gandirea ta limitata si iei in deradere o actiune ori cat de stupida ti-ar parea tie,poate altui individ cu o minte mai deschisa nu ar pune asa problema dar ce sa facem traim in Rromanica ;) |
Originally Posted by tantibus:
Cine are ochi să vadă... Nene, du-te la şcoală, sincer! Legendă:albastru-ce ar trebui să fie roşu-ce-i în plus Mno, deci când o să îmi trimiţi în scris că te-ai înscris din nou în clasa întâi, poate o să te bag în seamă. Până atunci, păstrează-ţi părerile pentru tine sau pleacă. Noi nu ne supărăm! |
libe... te poti face profesoara, ma jur! :D
tantibus, bv!!!! felicitarile mele, petitionarule |
All times are GMT +2. The time now is 12:38. |