![]() |
Recomandari Horror
Recomnadati-mi si mie va rog cateva horror-uri cu criminali in serie gen: Halloween, Friday 13th, A Nightmare on Elm Street, Chucky, Psycho, Saw, Scream...
PS: Cele mentionate mai sus le-am vazut deja. |
Originally Posted by NightChild:
The Hills Have Eyes -dealuri insangerate parca era traducerea 2 parti .. mi-a placut si wrong turn 1 pt ca sunt 3 parti ;) cam astea mi-au venit in cap acum |
Wrong Turn le-am vazut, o sa descarc The Hills Have Eyes. Am gasit mai multe, 4 parca... Mersi de recomandari... Mai astept si altele :)
|
@night
intai uita-te la The Hills Have eyes clasicele, si dupa aia la cel din 2006 respectiv 2007. |
American Psycho 2000 , Giallo (mai mult politist ) , Hostel , Jack the Ripper 1988 , astea imi vin in minte acum
|
Originally Posted by chuckyfan:
Da le-am vazut, mare diferenta... Greseala mea a fost ca le-am vizionat pe cele vechi intai... La cele noi mai ca nu am adormit :) |
Hmm... eu zic sa incerci Husk, Legenda Calaretului fara Cap si The Thing, insa nu este un slasher, mai degraba SF.
|
Originally Posted by CosminHorrorMaster:
Vazute toate, mersi oricum :D . Cu privire la The Thing va recomand originalul: http://www.cinemagia.ro/filme/the-th...r-world-22835/ |
the exorcist din 73'
|
Fright Night 2011 , destul de bun :-bd
|
Originally Posted by mihai011:
nu si daca ai vazut originalele. |
Originally Posted by chuckyfan:
Am vazut de cateva zile Fright Night Part 1 si mi sa parut foarte bun, sunt foarte curios cum e remake-ul. |
Astept sa apara pe dvd cel din 2011. Pare interesant. |
Omen , care spre deosebire de celelalte e chiar film
|
|
|
House of Wax (2005)
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006) The Texas Chainsaw Massacre (2003) Vacancy (2007) Cele mai bune filme horror pe care le-am vazut, in special "House of Wax". Si mie imi plac filmele astea de groaza, urasc cele cu fantome, oglinzi si toate prostiile. :D |
Originally Posted by v0ltz:
Contrarecomandare: astea de mai sus no fucking way, mai bine alea vechi Texas Chainsaw Massacre (2003) mai merge. |
Originally Posted by Cinemania:
Cat despre Texas Massacre este mult mai bun cel din 2006, cu Jordana Brewster, mult mai interesant in opinia mea. |
Originally Posted by v0ltz:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:38. |