![]() |
Concursuri
Sunt mai nou si nu cunosc cum merg treburile pe aici as avea o intrebare : Daca particip la un concurs si sa zicem ca eu as castiga un premiu , adica un film sau ceva il primesc gratis sau tebuie sa platesc transportul ?
|
Originally Posted by yonutzTM:
E gratis! |
Si mai am o chestie neclara :
Am vazut ca la un concurs te poti inscrie de mai multe ori , dar in zile diferite , este voie ? sau cum se aleg castigatorii ? |
nu este voie
|
buna..am si eu o intrebare ...am castigat niste dvd pe cinemagia si spune acolo "Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa [email protected] pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site. " .... dar nu merge sa trimit mail....imi da tot timpu mail fail .... ce pot face in cazul acesta ?
|
stie careva de ce ieri , 21.06.2011 nu s-au afisat castigatorii de la concursuri?
|
Originally Posted by yonutzTM:
Eu as vrea sa stiu, daca imi poate spune cineva, cat dureaza pana imi primesc premiul? Ca am deja trei saptamani de cand tot astept..:) |
deci, am aproape doua luni de cand imi astept si eu premiul. inclinsa cred ca e vrajeala cu astia deja..:(
|
Socat si dezgustat
de aproape 6 luni particip la Movieplex la concursul cu invitatii si nu am castigat nimic, iar un user am vazut ca a castigat in 6 zile de 3 ori!!! 2 zile consecutiv chiar!!! mi se pare o escrocherie grosolana.Castigatorii se trag la sorti sau sunt prietenii lui x si y care vor sa mearga in gasca la film gratis??!!! este dezgustator si sa nu imi ziceti ca a avut noroc ca e prea de tot...priviti aici:
http://www.cinemagia.ro/concursuri/m...ex-cinema.html :-O |
Cum s-or face extragerile la concursurile Cinemagia,daca de exemlu la cinema Movieplex sambata si duminica a fost extrasa aceasi pesoana. Tind sa cred ca se merge intai pe grade de rudenie,prieteni si pe urma restul. Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-? X(
|
All times are GMT +2. The time now is 21:17. |