![]() |
problema sortare filme in "pagina-mea/filme/"
m-am lovit de multe ori de porblema asta dar acum chiar devine enervant, este vorba de sectiunea filme din pe profilul meu, cand vreau sa filtrez un gen anume , ex: animatie , imi afisaza prima pagina cu filmele din categoria -animatie dar cand dau urmatoarea pagina imi sare la cagoria -toate filmele , si e foarte enervant spre ex daca vreau sa filtrez o categorie si sa vad filmele din acel gen cu note mai mici , pe prima pagina fiind evident note de 10 si 9 ...
sper ca m-am facut inteles, vreau sa stiu daca e de la mine problema, in mod normal folosesc google chrome dar am incercat si cu internet explorer si am avut acelasi rezultat ... si e pacat sa stiu ca am un astfel de filtru si sa nu pot sa-l folosesc , in special cand numarul filmelor notate a devenit maricel. |
incearca mozilla sau opera (pe astea stiu sigur ca site-ul nu intampina probleme de genu) :)
si nu mai folosi veci... da veci internet explorer pentru nimic in lume. (asta asa, ca un sfat pe viitor) |
acelasi lucru se intampla si in Mozilla:)
cred ca e un bug, poate cineva va lua seama si va incerca sa se ocupe. Am intalni chestii asemanatoare si la alte siteuri:) |
@ dragonfly_drk le-am incercat pe toate si nimic , in privinta acestei probleme .
@ chuckyfan da , e un bug al site-ului , initial credeam ca e de la mine, se pare ca site-ul are ..mici.. probleme. care se pot rezolva partial prin a selecta sortare dupa an in loc de nota si in felul acesta poti sa treci prin paginile unei categori de film. |
Originally Posted by BenPC:
aceasi problema o am si eu....faceti ceva |
All times are GMT +2. The time now is 09:27. |