![]() |
[Vand] Filme Bluray - Trilogiile Oceans si Ice Age Sigilate
Produsele sunt noi/sigilate si sunt aduse din Anglia de pe site-ul Amazon.
Garantez cel mai mic pret de pe piata si livrarea imediata din stoc. NU au subtitrare in romana, ci doar in Engleza, Franceza, etc. Produse: 1) Ice Age Trilogy Box-Set (6 discuri) Blu-Ray : 150 ron Video codec: MPEG-4 AVC Video resolution: 1080p Aspect ratio: 1.85:1 Original aspect ratio: 1.85:1 Audio: DTS-HD Master Audio 5.1 Produsul este codat pe zona B (Europa) Fiecare film are 2 discuri. 2) Ocean's Trilogy Box-Set (3 discuri) Blu-ray : 110 ron Video codec: VC-1 Video resolution: 1080p Aspect ratio: 2.39:1 Original aspect ratio: 2.39:1 Audio Dolby Digital 5.1 Produsul este FREE ZONE Fiecare film este pe cate un disc. Contact : Mihai Pais (0723626352 / 0765400421) |
pfffffff.........
Daca nu sunt traduse nu fac doi bani.:-q :-q
|
Nu cred.
Tot ce am dat pana acum nu era tradus ... si totusi le-am dat. Eu unul inteleg bine engleza si nu ma intereseaza subtitrarea. Cine intelege engleza nu are nevoie de subtitrare in romana. Daca te uiti la pret ai sa vezi ca Trilogia Oceans e la 50% fata de pretul din magazin iar Ice Age cam la 40% din pretul de magazin ... so ... trage si tu concluzia. Deci pentru colectionari care isi doresc aceste filme la o calitate net superioara rip-urilor de pe net .. aceste oferte sunt chiar foarte bune. |
S-au dat. Se poate inchide.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:09. |