![]() |
Numele tau in japoneza
Regula e simpla iti scrii numele tau si vezi ce iese si daca poti sa pronunti:
A -ka; B -tu; C -mi; D -te; E -ku; F -lu; G -ji; H -ri; I -ki; J -zu; K -me; L -ta; M -rin; N -to; O -mo; P -no; Q -ke; R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru; W -mei; X -na; Y -fu; Z -zi. Scri numele tau in romana si apoi in japoneza. Marinela= Rinkashikitokutaka;) :) Next |
Mugur = Rindojidoshi :D
|
shikashikuari;)
|
chikukanoka tudokuki :p
|
A -ka; B -tu; C -mi; D -te; E -ku; F -lu; G -ji; H -ri; I -ki; J -zu; K -me; L -ta; M -rin; N -to; O -mo; P -no; Q -ke; R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru; W -mei; X -na; Y -fu; Z -zi.
Scri numele tau in romana si apoi in japoneza Sorina- Arimoshikitoka suna bine :))) |
A -ka; B -tu; C -mi; D -te; E -ku; F -lu; G -ji; H -ri; I -ki; J -zu; K -me; L -ta; M -rin; N -to; O -mo; P -no; Q -ke; R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru; W -mei; X -na; Y -fu; Z -zi.
Scri numele tau in romana si apoi in japoneza Rinkakiteshi Arikutukaarichikikato Katakito B-) :-& mai simplu Arikutuki :)) |
Scri numele tau in romana si apoi in japoneza Andrei-Katoteshikuki ai de plm :| |
Originally Posted by ghost90:
shikuki ... no shit =)) ... stai sa vezi la mine Cristi -> mi-shi-ki-ari-chi-ki ... kiki :| , Cris suna mai bine -> Mishikiari , fara kiki :)) Ben -> Tukuto , asa mai merge ... asta mai suna a samurai >:)
Originally Posted by copila_satanista:
:)) |
buna asta :)) |
Deci pe tine te cheama, teapa buei??#-o |
Marian - Rinkashikikato
Petrica - Nokuchishikimika ( arikarinki nodotaka midorin aridotoka ) |
aiurea-n tufiş. translaţia în japoneză nu se face literă cu literă.
şi mai mult decât atât nu toate numele proprii se traduc în japoneză, ci doar cele cu corespondent englezesc. doar unele: Petrica (fără ă) se pronunţă (şi se scrie, în Hepburn revizuit) - Pīto (echivalentul lui Pete Andrei - Andoryū Cristi - Kurisuti Sebastian - Sebasuchan în timp ce restul se fac prin pronunţie "directă" Alin - Arin (japonezii pretind că nu pot să facă distincţie între R şi L, aşa că de multe ori le inversează) |
Ma gandeam ca n-are cum, n-am vazut la japonezi nume asa complicate:|
|
Era un joc :P
|
Misto joc, ce sa zic...
E forumul cam gol si tre'sa facem norme. :D Numele meu suna aiurea, ceva gen iacalumeusidu-te, deci faceti voi tranzitii pana nu mai aveti aer. :) |
]A -ka; B -tu; C -mi; D -te; E -ku; F -lu; G -ji; H -ri; I -ki; J -zu; K -me; L -ta; M -rin; N -to; O -mo; P -no; Q -ke; R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru; W -mei; X -na; Y -fu; Z -zi.
Szabo Izabella=Arizikatumo Kizikatukutataka Suna bine |
[quote=bernadett]]A -ka; B -tu; C -mi; D -te; E -ku; F -lu; G -ji; H -ri; I -ki; J -zu; K -me; L -ta; M -rin; N -to; O -mo; P -no; Q -ke; R -shi; S -ari; T -chi; U -do; V -ru; W -mei; X -na; Y -fu; Z -z
Si Bernadett=Tukushitokatekuchichi Cam ciudat nume |
Maria Mona
Rinkashikika Rinmotoka |
katekitoka
interesant :) |
Originally Posted by marllenn:
atunci trebuia să îi pui titlul "numele tău în cretineză" tocmai le-ai băgat în cap unora că în japoneză, aşa ar suna numele lor. uite aşa se creează "cultura". şi ne mai mirăm de "cultura" YM şi twitt |
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |