![]() |
Perechi din filme și realitate
Privind filme apreciem multe lucruri , de la regie pînă la sunet. Mi-am propus să adunăm în această temă perechi de personaje care ne-au rămas în memorie, care ne-au impresionat.
Dar,haideți, nu doar personaje, să fie și actori ori regizori(de să-i neglijăm ,îs gustoși și ei). Eu zic, postăm nu mai mult de 2 perechi pe zi. Ar fi frumos și cîte un mesaj explicativ . Încep eu cu perechea Marcello Rubini și Emma (Marcello Mastroianni și Yvonne Furneaux) ![]() dramatică realția dintre ei, mă refer și la finalul ei . mă abțin de a posta și imagini cu Sylvia. |
Paul /cei mai albastri ochi ai Americii /Newman a făcut cunoștință cu Joanne la filmările filmului /The Long, Hot Summer/ ,atunci fost-a sădită sămînța. În acel moment Paul avea trei copii și o soție. A făcut cîteva oscilații între vechea familie și Joanne dar pînă la urmă și-a petrecut întreaga viață cu Joanne. La o întrebare despre infidelitate , a răspuns cu o frază care e acum mai mult sau mai puțin cunoscută : "Why go out for hamburger when you have steak at home?" Au jucat nu o dată împreună , au excelat ,niște actori gustoși . Newman nu mai e din 2008. Și iată-i :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alain Delon cu Nathalie, sotia lui.
![]() Warren Beatty - cu toate duduile bune cu care a jucat in filme ![]() |
Tim Burton si Helena Bonham Carter :x
![]() ![]() Nu stiu foarte multe despre cei doi, doar ca sunt impreuna din 2001 si ca au 2 copii. Cateva chestii amuzante: - Tim s-a indragostit de Helena in timpul filmarilor de la Planeta maimutelor ((he says he found her 'most attractive' when she was in character as Ari); ![]() -cei doi traiesc in case diferite, lipite una de cealalta, fiecare fiind decorata diferit, dupa personalitatea fiecaruia: a ei in stillul vintage, a lui gothic (no surprise here); -el este genul care tace si face, ea logoreica; They're something else, that's for sure.:) |
Tom Cruise si Nicole Kidman -- casatoriti in perioada 1990-2001
![]() Eyes Wide Shut (1999) ![]() |
Jean-Luc Godard și Anna Karina , Berlin 1961
Lucrurile au început în perioada / Le petit soldat /, film care în perioada respectivă a fost cam neglijat de critici orientîndu-se spre "Jules and Jim" alui Truffaut și "Hiroshima, Mon Amour" a lui Resnais.Oricum eu l-am privit cu plăcere, face parte din evoluția lui Godard.
Quote:
![]() Hm, mulțumesc pentru mesajele de mai sus, interesante primele alegeri . Mă așteptam la Delon de la danonino, m-a surprins omuldindulap. Eu pe Delon îl păstrez pe un pic mai tîrziu, și o să continui cu : James Dean și Pier Angeli |
Vanessa Redgrave si Franco Nero
![]() ![]() ![]() Marion Cotillard si Guillaume Canet ![]() ![]() |
Monica Bellucci and Vincent Cassel
![]() ![]() Kate Winslet and Sam Mendes ![]() ![]() |
Cu fimul ăsta am descoperit-o pe Maia Morgenstern, pe Vutcărău deja-l iubeam. Citisem înainte să văd filmul romanul Patul lui Procust, și mi-a plăcut , Petrescu a scris bine , a construitt o relație din asta boemă, imposibilă, cu un crescendo în intensitate continuu , între Doamna T și Vasilescu. Cu toate că romanul nu-i neapărat doar despre relația celor doi. E clar că pe mine m-a atins . Foarte bine aleși ambii actori , imo, desigur.. E o frază spusă de Vasilescu care nu-mi iese din minte : / Cred că nu e nimic mai dezgustător decît o femeie proastă bolnavă, îți amintește că omul e făcut din mațe/.
Bun, iată-i : ![]() ![]() |
pe mine m-a fascinat intotdeauna perechea Taylor-Burton.
gropi, ma fericesti cu vreo doua poze? Te rog! |
![]() ![]() ![]() |
Cu dedicație lui rvn :
Quote:
Un colaj și ![]() ![]() ![]() ![]() |
multumesc, amandurora.
foarte frumoase pozele, cea cu porumbelul este extraordinara. ne-o arata pe Liz, ingenua. nu cred ca ar mai putea fi egalati vreodata,nici ca notorietate a relatiei lor personale si nici ca parteneri in Cleopatra si Marc Antoniu. |
Unul dintre cuplurile celebre si frumoase de la Hollywood : Humphrey Bogart si Lauren Bacall.El avea 45 de ani si ea 19 cand s-au cunoscut.A fost a patra sotie a lui,dar cea pe care a considerat-o iubirea vietii.Au aparut impreuna in 4 filme.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@redmen,
superbe ipostazele in care sunt surprinsi cei doi. si daca tot suntem la epoca "old" a Hollywoodului, as vrea sa vad si cateva poze cu Kate si Spencer. ma bazez pe omu' in special. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ah, îmi place tema asta )
Steve McQueen and Neile Adams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oh, gropi!
steve e unul dintre preferatii mei. ma gandeam si la Harrison... hai, ca-mi place si ala,de mor. |
François Truffaut & Fanny Ardant
![]() ![]() ![]() |
Mm, rvn, și al meu. Mm și pentru Truffaut.
Deși n-a durat mult, iautațivă..! Monroe și Miller. ![]() ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 20:09. |