Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Perechi din filme și realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97475)

gropitse 12 Oct 2010 23:40

Perechi din filme și realitate

Privind filme apreciem multe lucruri , de la regie pînă la sunet. Mi-am propus să adunăm în această temă perechi de personaje care ne-au rămas în memorie, care ne-au impresionat.
Dar,haideți, nu doar personaje, să fie și actori ori regizori(de să-i neglijăm ,îs gustoși și ei). Eu zic, postăm nu mai mult de 2 perechi pe zi. Ar fi frumos și cîte un mesaj explicativ .

Încep eu cu perechea Marcello Rubini și Emma
(Marcello Mastroianni și Yvonne Furneaux)

dramatică realția dintre ei, mă refer și la finalul ei . mă abțin de a posta și imagini cu Sylvia.

gropitse 13 Oct 2010 16:12

Paul /cei mai albastri ochi ai Americii /Newman a făcut cunoștință cu Joanne la filmările filmului /The Long, Hot Summer/ ,atunci fost-a sădită sămînța. În acel moment Paul avea trei copii și o soție. A făcut cîteva oscilații între vechea familie și Joanne dar pînă la urmă și-a petrecut întreaga viață cu Joanne. La o întrebare despre infidelitate , a răspuns cu o frază care e acum mai mult sau mai puțin cunoscută : "Why go out for hamburger when you have steak at home?" Au jucat nu o dată împreună , au excelat ,niște actori gustoși . Newman nu mai e din 2008. Și iată-i :

danonino 13 Oct 2010 17:49

Alain Delon cu Nathalie, sotia lui.

Warren Beatty - cu toate duduile bune cu care a jucat in filme

omudindulap 13 Oct 2010 18:50

Tim Burton si Helena Bonham Carter :x

Nu stiu foarte multe despre cei doi, doar ca sunt impreuna din 2001 si ca au 2 copii.
Cateva chestii amuzante:
- Tim s-a indragostit de Helena in timpul filmarilor de la Planeta maimutelor ((he says he found her 'most attractive' when she was in character as Ari);

-cei doi traiesc in case diferite, lipite una de cealalta, fiecare fiind decorata diferit, dupa personalitatea fiecaruia: a ei in stillul vintage, a lui gothic (no surprise here);
-el este genul care tace si face, ea logoreica;

They're something else, that's for sure.:)

klaudya_e 15 Oct 2010 13:51

Tom Cruise si Nicole Kidman -- casatoriti in perioada 1990-2001

Eyes Wide Shut (1999)

gropitse 16 Oct 2010 22:25

Jean-Luc Godard și Anna Karina , Berlin 1961
Lucrurile au început în perioada / Le petit soldat /, film care în perioada respectivă a fost cam neglijat de critici orientîndu-se spre "Jules and Jim" alui Truffaut și "Hiroshima, Mon Amour" a lui Resnais.Oricum eu l-am privit cu plăcere, face parte din evoluția lui Godard.
Quote:

Godard was getting laughs from self-conscious scripts in 1960, too. At one point the narrator says: "She lit a cigarette and asked me, why?" And then Anna Karina lights a cigarette, exhales, looks at the camera and says: "Pourquoi?"

Hm, mulțumesc pentru mesajele de mai sus, interesante primele alegeri . Mă așteptam la Delon de la danonino, m-a surprins omuldindulap.
Eu pe Delon îl păstrez pe un pic mai tîrziu, și o să continui cu :

James Dean și Pier Angeli

miercuri 17 Oct 2010 20:57

Vanessa Redgrave si Franco Nero

Marion Cotillard si Guillaume Canet

omudindulap 17 Oct 2010 21:26

Monica Bellucci and Vincent Cassel

Kate Winslet and Sam Mendes

gropitse 19 Oct 2010 20:53

Cu fimul ăsta am descoperit-o pe Maia Morgenstern, pe Vutcărău deja-l iubeam. Citisem înainte să văd filmul romanul Patul lui Procust, și mi-a plăcut , Petrescu a scris bine , a construitt o relație din asta boemă, imposibilă, cu un crescendo în intensitate continuu , între Doamna T și Vasilescu. Cu toate că romanul nu-i neapărat doar despre relația celor doi. E clar că pe mine m-a atins . Foarte bine aleși ambii actori , imo, desigur.. E o frază spusă de Vasilescu care nu-mi iese din minte : / Cred că nu e nimic mai dezgustător decît o femeie proastă bolnavă, îți amintește că omul e făcut din mațe/.
Bun, iată-i :

rvn 19 Oct 2010 22:26

pe mine m-a fascinat intotdeauna perechea Taylor-Burton.
gropi, ma fericesti cu vreo doua poze? Te rog!

omudindulap 19 Oct 2010 22:40

gropitse 19 Oct 2010 23:41

Cu dedicație lui rvn :

Quote:

"Our love is so furious that we burn each other out." - Richard Burton

"My first impression was that he was rather full of himself. He never stopped talking, and I had given him the cold fish-eye." - Elizabeth Taylor

“I cannot imagine life without him. I love him. I adore him. Our love is so deep that I don’t give a goddamn what people think or say about us. If you have a real relationship with your lover, you can do anything and make it magic.” - Elizabeth Taylor

“I introduced Elizabeth to beer; she introduced me to Bulgari.” — Richard Burton

“We are a lovely charming decadent hopeless couple.” — Richard Burton

Un colaj

și

rvn 20 Oct 2010 08:37

multumesc, amandurora.
foarte frumoase pozele, cea cu porumbelul este extraordinara. ne-o arata pe Liz, ingenua.
nu cred ca ar mai putea fi egalati vreodata,nici ca notorietate a relatiei lor personale si nici ca parteneri in Cleopatra si Marc Antoniu.

redmen 20 Oct 2010 08:55

Unul dintre cuplurile celebre si frumoase de la Hollywood : Humphrey Bogart si Lauren Bacall.El avea 45 de ani si ea 19 cand s-au cunoscut.A fost a patra sotie a lui,dar cea pe care a considerat-o iubirea vietii.Au aparut impreuna in 4 filme.

rvn 20 Oct 2010 14:05

@redmen,
superbe ipostazele in care sunt surprinsi cei doi.
si daca tot suntem la epoca "old" a Hollywoodului, as vrea sa vad si cateva poze cu Kate si Spencer.
ma bazez pe omu' in special.

omudindulap 20 Oct 2010 15:57

gropitse 20 Oct 2010 18:34

ah, îmi place tema asta )

Steve McQueen and Neile Adams

rvn 21 Oct 2010 10:27

oh, gropi!
steve e unul dintre preferatii mei.
ma gandeam si la Harrison...
hai, ca-mi place si ala,de mor.

omudindulap 23 Oct 2010 16:22

François Truffaut & Fanny Ardant

gropitse 23 Oct 2010 22:21

Mm, rvn, și al meu. Mm și pentru Truffaut.

Deși n-a durat mult, iautațivă..! Monroe și Miller.

All times are GMT +2. The time now is 20:09.