![]() |
Intrebare despte cartea twilight[va rog sa maajutati
Buna!!:)
Sa stiti ca ei bine vreau sa citescu cartle twilight dar snt cam scumpe 50 de lei si la biblio nu se gasesc:( pe net nu stiti pe ce site gasesc toate cartile :D. Multumesc anticipat!! PE curand :-h Multumesc pt linkuri:) dar mi`a venit in cap sa merg la biblio. si am gasit acolo.Multumesc din nou!:) |
de ce vrei să arunci banii pe fereastră?
|
Pai nu vrea sa le cumpere, deci bani nu arunca, mai degraba timp :P
I-am dat un mesaj privat cu link pt carti in engleza, ca in romana nu stiu daca le gasesc si n-am timp sa le caut. |
da' un traducător/translator nu îi dai?
|
Originally Posted by paul_aramis:
Poate i-am facut un bine si invata engleza in caz ca nu stia deja. Asa m-as revansa cumva pentru faptul ca am ajutat-o sa citeasca Twilight in primul rand :D Si ce sa-i faci, eram in pauza si vroiam sa fac o fapta buna (sau nu prea, dar daca ea asta vrea...) :P |
Originally Posted by sweet_bia2008:
Cu romana stai mai prost, dar nu-i bai.. |
iete sula mărioară! cambridge? serios? unde? în spatele blocului? păcat că nu se învaţă limba română acolo ... |
poate deaia nu stie asa de bine romana ca o fost la Cambridge si o uitat de unde vine... :-&
daca ti-e mai usor, scrie in engleza... =)) faza cu cambridge-u imi aduce aminte de snob... =)) |
Incearca pe scribd.
|
Bianca, nu vreau să-ți dau eu sfaturi sau să mă amestec în preferințele tale dar, dacă ai timp și-ți place să citești, de ce nu încerci niște lecturi mai de soi?
|
Originally Posted by Ipu:
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
gata amuitat o cratima sariti cu gura :( |
aşa-i omu' mai greşeşte. tu ce scuză ai?
|
bine, bine... dar pana la urma ai citit cartea?... :-/
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
in romana sau engleza? |
eu nu am nevoie de scuze. nu eu sunt ăla care maltratează până la sânge limba română. |
nasol!
|
ha ma ia cumbaia mojo-jojo... =)) (cine traduce, primeste o acadea) OMG... asa ajung cei care... :-/ ? |
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |