![]() |
AVERTISMENT - pentru Kanibalo si alti flooderi.
Kanibalo, mi-ai dat de lucru: acum sterg zecile de mesaje inutile cu care ai floodat "Acum pe ecrane" - la fel cum am fost nevoit sä fac mai demult cu ale confratelui täu claudiu-daniel-lugoj.
Sä nu mai faci niciodatä asta! Scrie numai când ai ceva de spus, nu ca sä te afli-n treabä. Zeci de mesaje tâmpite, postate pe bandä rulantä, la câte 2-3 minute diferentä, dezgropând degeaba topicuri moarte de mult (unele, chiar de câte 6-7 ani!) Asta nu se face! Data viitoare, vei primi avertisment, apoi ban. Aviz si altor flooderi! |
Fiintele aste sunt deprimant de abjecte. Serios, ma intristeaza...
|
Inchipuieste-ti (p-asta am reinut-o, cä era prea de tot!)
La "August Rush" (un film nesemnificativ, vechi de doi ani, deja pierdut prin neguri...): "Tot vrea sal vad si uit mereu. Poate vara asta il vad." Asta-i MESAJ, dom'le??? (In total, am sters 40-50 de mesaje echivalente... Can you imagine...?!?) |
„Vara ast'am să...” ♪ Ha, ha, ha, ha, ha!
|
O asemenea asociere e un SACRILEJ!!! X(
|
Cu riscul de a fi acuzat ca nu e treaba mea, dar de ce nu se sterg toate acele topic`uri mai vechi de .. 1 an, sa zicem ?
Intreb din pura curiozitate pentru ca am vazut pagini intregi cu asemenea topic`uri, ce candva starneau interes iar acum sunt de`a dreptul inutile. |
Cine poate decide cu adevärat dacä sunt inutile, numai fiindcä s-au învechit?
Faptul cä nu s-a mai postat în ele nu înseamnä neapärat cä al lor continut nu mai poate prezenta interes pentru cineva, la un moment dat. Vine un user, vechi sau nou, e curios în legäturä cu un film de-acum câtiva ani, etc., dä un search... gäseste topicul si citeste. Sau, a väzut un film putin mai vechi, vrea sä-l comenteze, si e nevoit sä deschidä un topic nou, când opiniile lui ar merita sä se aseze la locul lor firesc, în continuarea unei discutii mai dezvoltate despre acel film. Sau, se întâmplä ceva neasteptat apropo de un subiect nu tocmai nou, are a dormit doi-trei ani... Si tot asa. Pierderea actualitätii imediate nu e totuna cu pierderea valorii intrinseci. Mecanismul firesc al forumului, de a le împinge de la sine, gradual, pe paginile din spate, e solutia perfectä. Cine are nevoie de ele, le va gäsi acolo. Cine nu, nu va fi deranjat în nici un fel. Deci, NU trebuie sä fie sterse, ci pästrate în background. Factorul timp nu e un criteriu de utilitate. |
Originally Posted by Pitbull:
Ha, ha, ha, ha! Kanibalo și Chirilă au înțeles un lucru pe care mulți refuză să-l accepte: fericirea trebuie planificată! Ha, ha, ha, ha! |
Originally Posted by Ipu:
Tu cum te-ai simti väzând aläturäri gen: - Ipu si Kanibalo - Ipu si Menstruatiu - Ipu si claudiu-daniel-lugoj - Ipu si Fane Spoitoru - Ipu si Nutu Cämätaru - Ipu si Vadim - Ipu si Iliescu - Ipu si Stalin - Ipu si Farfuridi A...?! |
Poate ma insel dar la filme de mult apuse (si banuiesc ca sunt deschise o multime de asemenea topic`uri) nu cred ca mai apare cineva cu o parere interesanta din punct de vedere cinematografic. Oricum, era doar o idee, nu eu reprezint autoritatea pe forum. |
Nu e vorba de a reprezenta vreo autoritate. Poti avea idei bune sau proaste si ca simplu user, si ca moderator sau administrator.
Numai cä, de data asta, nu s-a legat. Cum spuneam - un film sau un subiect de discutie, chiar dacä îsi pierde actualitatea cât se poate de vizibil, nu deranjeazä pe nimeni, stând acolo, în ultimele pagini. Trecutul trebuie sä fie conservat, la locul lui, nu sters - doar fiindcä s-a învechit. Fortând putin nota: ce s-ar fi întâmplat dacä otomanii se apucau sä distrugä vestigiile romane (si nu mä refer la operele de artä, ci la canale si vespasiene), sub motiv cä nu mai folosesc nimänui? (Ba chiar, în treacät fie zis, cât de multe asemenea nimiciri aparent legitime si "civilizate", în fond barbare, n-a cunoscut istoria? Sä distrugem, doar asa, ca sä ne afläm în treabä...? Multumim, dar nu servim. |
Ok, am inteles. Ideea era un sprijin al initiativei de a scapa de flooderi, eliminandu`le astfel posibilitatea de a posta aiurea in topic`uri deja deschise si uitate. Dar cum mesajele astora sunt evenimente independente de vointa fiecaruia, probabil ca ar fi aparut oricum, mai devreme sau mai tarziu.
Astfel, nu`ti mai ramane decat sa faci apel la capacitatea de intelegere si bun simt si sa`i rogi sa inceteze. Ceea ce ai facut deja :D |
Originally Posted by abureala:
|
Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul |
Mai bine prost, decât lichea. O:-)
|
Faceti ceva cu Jumperr ala ca e mai enervant ca reclamele alea tip "cearceaf" (vorba lui Windom).
|
Originally Posted by redmen:
... azi? |
Nu stiu ce vrei tu sa spui prin faptul ca eu pun mai multe posturi in aceiasi zi sau mai multe pe ora,eu stiu decat ce filme am vazut si imi exprim opinia in intervalul de timp pe care il am la dispozitie in ziua respectiva ca doar nu stau sa scriu vreo carte si sa citez cate o fituica pe zi, nu trebuie sa ma pun pe ganduri o saptamana sa incerc sa postez un mesaj,doar nu sunt vreun filozof sa meditez in tacere la orice penibilitate de film doar de dragul de a-i multumi pe alti,care in capul lor se cred mari genii si se simt nevoii sa ne slobozeasca noua gandirea lor suprema si lunga....cat sa ne adoarma, special cand cautam si noi o parere scurta si la obiect.
|
kanibaloo, eu as propune sa te cari.
De pe forum. Ok?! |
Originally Posted by kanibalo:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:39. |