![]() |
[Vând] Multe filme DVD originale, pret max 25 ron
PACHET SPECIAL PROMO, CONTINE FILMELE:
Underworld Underworld 2: Evolution - 35 ron ambele I, Robot - 20ron Spiderman 1 Spiderman 2 - 2dvd Spiderman 3 - 2dvd - 65 ron toata trilogia PRET PACHET: 100 RON ! SUPER PACHET 2 Pirates of the Caribbean 1 (editie limitata pe 3 dvd-uri, nu are sub in romana) Pirates of the Caribbean: Dead Men's Chest Pirates of the Caribbean: At world's end (editie limitata pe 2 dvd-uri) - 100 ron toate Mission Impossible 1 Mission Impossible 2 Mission Impossible 3 - 55 ron toate Bourne Identity Bourne Supremacy Bourne Ultimatum - 60 ron toate The Shining - 35 ron Shaun of the Dead - 35 ron Hellboy 2: Golden army - 35 ron PRET PACHET: 270 RON ! Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele! Valabil doar pt Bucuresti. |
Daca nu mai gasiti dvd originale sau nu aveti banii luatie de pe trakere .
|
Du-te tare, fiule.
|
Se adauga
Forrest Gump - 2 disc Collector's Edition - sub. in romana - 30 ron |
Originally Posted by viezure:
La pretul asta il iei nou din magazin.De ce ar cumpara cineva de la tine second hand? |
Originally Posted by redmen:
corect |
Io-l vazusem, pe vremea cand se gasea, editia pe 2 dvduri, la 40 ron.
In fine, pt ca sunt baiat valabil, las la 25 ron. |
au sub. ro ?
|
UPDATE:
Underworld Underworld 2: Evolution - 35 ron ambele Forrest Gump - 2 disc Collector's Edition - sub. in romana - 25 ron SUPER PACHET Pirates of the Caribbean 1 (editie limitata pe 3 dvd-uri, nu are sub in romana) Pirates of the Caribbean: Dead Men's Chest Pirates of the Caribbean: At world's end (editie limitata pe 2 dvd-uri) - 100 ron toate Mission Impossible 1 Mission Impossible 2 Mission Impossible 3 - 55 ron toate Bourne Identity Bourne Supremacy Bourne Ultimatum - 60 ron toate The Shining - 35 ron Shaun of the Dead - 35 ron Hellboy 2: Golden army - 35 ron PRET PACHET: 270 RON ! Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele! Valabil doar pt Bucuresti. |
Jumperr, ai pm :)
|
Mda,bune ofertele,nu sunt din Bucuresti.Bafta la vanzare :D
|
Mda, ms :P
|
Eu unul te respect,+ ca,acum 1-2 ani,pana cam in prezent,eram mare fan al tau,te cunosc de pe computergames si consolegames,ti'am vazut prima data colectia,m'am apucat si eu de una,nu iti pot descrie datorita tie ce 2 ani frumosi plini de ocupatie am trait eu...iti multumesc enorm,ai o colectie impresionanta,si pacat ca...in ziua de azi,in Romania,nu se mai pune pret pe asa ceva...nu ai cu cine schimburi,nimeni nu cumpara,si asa mai departe,tu stii foarte bine cum sta treaba.
|
Rugaminte!
Am nevoie de filmul Trenul de aur - 1986...ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!
|
Originally Posted by Jumperr:
Ms, inteleg ca acum nu mai esti fan :P Colectia s-a marit mult de cand n-am mai pus ultima oara poze cu ea, o sa mai aranjez (vreau acum sa-mi aranjez pe genuri, ca aleg filmele de vazut mai degraba in functie de mood :) ) si-o sa pun poze noi. Ma bucur ca ti-am dat ocupatie, inteleg ca acum nu mai colectionezi? Vanatu' asta de filme e criminal de misto, chiar zilele astea am reusit sa pun mana pe niste horror-uri pe care le vroiam de mult (creepshow, braindead, cube etc) :) Cat despre vanzari si schimburi, ai dreptate, desi cu schimbul am mai reusit sa dau din ele (le dau p-alea pe dvd ce le am dubluri in blu-ray). |
Originally Posted by ELAURAS:
cu ce să te ajutăm? a fost editat pe DVD? vrei nişte link-uri de download? |
Se adauga dvd-urile originale cu filmele Toy Story 1 - editia aniversara pe 2 dvd-uri (zona 2) si Toy Story 2 pe 1 dvd (zona 1, la alegere am si zona 2).
Asadar, Toy Story 1 - 2 dvd Toy story 2 - 1 dvd - 60 ron ambele |
ACUM TRIMIT SI IN TARA!
FILME NOI! REDUCERE NOUA! UPDATE PRETURI! SUPER PACHET 1 Underworld Underworld 2: Evolution - 35 ron ambele Forrest Gump - 2 disc Collector's Edition - sub. in romana - 30 ron Toy Story 1 + 2 (3 dvd) - 60 ron PRET PACHET: 110 RON ! SUPER PACHET 2 Pirates of the Caribbean 1 (editie limitata pe 3 dvd-uri, nu are sub in romana) Pirates of the Caribbean: Dead Men's Chest Pirates of the Caribbean: At world's end (editie limitata pe 2 dvd-uri) - 100 ron toate Mission Impossible 1 Mission Impossible 2 Mission Impossible 3 - 50 ron toate Bourne Identity Bourne Supremacy Bourne Ultimatum - 55 ron toate The Shining - 30 ron Shaun of the Dead - 30 ron Hellboy 2: Golden army - 30 ron PRET PACHET: 255 RON ! Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele! |
Originally Posted by viezure:
|
Se rezolva, pun pozele cat de curand :D
|
All times are GMT +2. The time now is 23:00. |