Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Video/DVD (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=232)
-   -   [Vând] Multe filme DVD originale, pret max 25 ron (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97168)

viezure 07 Jun 2010 02:04

[Vând] Multe filme DVD originale, pret max 25 ron

PACHET SPECIAL PROMO, CONTINE FILMELE:

Underworld
Underworld 2: Evolution - 35 ron ambele
I, Robot - 20ron
Spiderman 1
Spiderman 2 - 2dvd
Spiderman 3 - 2dvd - 65 ron toata trilogia

PRET PACHET: 100 RON !

SUPER PACHET 2

Pirates of the Caribbean 1 (editie limitata pe 3 dvd-uri, nu are sub in romana)
Pirates of the Caribbean: Dead Men's Chest
Pirates of the Caribbean: At world's end (editie limitata pe 2 dvd-uri) - 100 ron toate

Mission Impossible 1
Mission Impossible 2
Mission Impossible 3 - 55 ron toate

Bourne Identity
Bourne Supremacy
Bourne Ultimatum - 60 ron toate

The Shining - 35 ron

Shaun of the Dead - 35 ron

Hellboy 2: Golden army - 35 ron

PRET PACHET: 270 RON !

Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele! Valabil doar pt Bucuresti.

ooo333 09 Jun 2010 12:13

Daca nu mai gasiti dvd originale sau nu aveti banii luatie de pe trakere .

viezure 09 Jun 2010 14:37

Du-te tare, fiule.

viezure 11 Jun 2010 22:15

Se adauga

Forrest Gump - 2 disc Collector's Edition - sub. in romana - 30 ron

redmen 13 Jun 2010 03:08

Originally Posted by viezure:

La pretul asta il iei nou din magazin.De ce ar cumpara cineva de la tine second hand?

kanibalo 13 Jun 2010 14:25

Originally Posted by redmen:

La pretul asta il iei nou din magazin.De ce ar cumpara cineva de la tine second hand?

corect

viezure 13 Jun 2010 16:35

Io-l vazusem, pe vremea cand se gasea, editia pe 2 dvduri, la 40 ron.

In fine, pt ca sunt baiat valabil, las la 25 ron.

Jumperr 16 Jun 2010 21:37

au sub. ro ?

viezure 17 Jun 2010 17:54

UPDATE:

Underworld

Forrest Gump - 2 disc Collector's Edition - sub. in romana - 25 ron

SUPER PACHET

Pirates of the Caribbean: At world's end (editie limitata pe 2 dvd-uri) - 100 ron toate

Mission Impossible 1
Mission Impossible 2
Mission Impossible 3 - 55 ron toate

Bourne Identity
Bourne Supremacy
Bourne Ultimatum - 60 ron toate

The Shining - 35 ron

Shaun of the Dead - 35 ron

Hellboy 2: Golden army - 35 ron

PRET PACHET: 270 RON !

Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele! Valabil doar pt Bucuresti.

viezure 17 Jun 2010 17:55

Jumperr, ai pm :)

Jumperr 17 Jun 2010 23:20

Mda,bune ofertele,nu sunt din Bucuresti.Bafta la vanzare :D

viezure 18 Jun 2010 21:53

Mda, ms :P

Jumperr 20 Jun 2010 23:58

Eu unul te respect,+ ca,acum 1-2 ani,pana cam in prezent,eram mare fan al tau,te cunosc de pe computergames si consolegames,ti'am vazut prima data colectia,m'am apucat si eu de una,nu iti pot descrie datorita tie ce 2 ani frumosi plini de ocupatie am trait eu...iti multumesc enorm,ai o colectie impresionanta,si pacat ca...in ziua de azi,in Romania,nu se mai pune pret pe asa ceva...nu ai cu cine schimburi,nimeni nu cumpara,si asa mai departe,tu stii foarte bine cum sta treaba.

ELAURAS 21 Jun 2010 17:18

Rugaminte!

Am nevoie de filmul Trenul de aur - 1986...ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

viezure 21 Jun 2010 17:27

Originally Posted by Jumperr:

Eu unul te respect,+ ca,acum 1-2 ani,pana cam in prezent,eram mare fan al tau,te cunosc de pe computergames si consolegames,ti'am vazut prima data colectia,m'am apucat si eu de una,nu iti pot descrie datorita tie ce 2 ani frumosi plini de ocupatie am trait eu...iti multumesc enorm,ai o colectie impresionanta,si pacat ca...in ziua de azi,in Romania,nu se mai pune pret pe asa ceva...nu ai cu cine schimburi,nimeni nu cumpara,si asa mai departe,tu stii foarte bine cum sta treaba.

Ms, inteleg ca acum nu mai esti fan :P Colectia s-a marit mult de cand n-am mai pus ultima oara poze cu ea, o sa mai aranjez (vreau acum sa-mi aranjez pe genuri, ca aleg filmele de vazut mai degraba in functie de mood :) ) si-o sa pun poze noi. Ma bucur ca ti-am dat ocupatie, inteleg ca acum nu mai colectionezi? Vanatu' asta de filme e criminal de misto, chiar zilele astea am reusit sa pun mana pe niste horror-uri pe care le vroiam de mult (creepshow, braindead, cube etc) :) Cat despre vanzari si schimburi, ai dreptate, desi cu schimbul am mai reusit sa dau din ele (le dau p-alea pe dvd ce le am dubluri in blu-ray).

paul_aramis 21 Jun 2010 18:26

Originally Posted by ELAURAS:

Am nevoie de filmul Trenul de aur - 1986...ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

cu ce să te ajutăm? a fost editat pe DVD? vrei nişte link-uri de download?

viezure 22 Jun 2010 14:39

Se adauga dvd-urile originale cu filmele Toy Story 1 - editia aniversara pe 2 dvd-uri (zona 2) si Toy Story 2 pe 1 dvd (zona 1, la alegere am si zona 2).

Asadar,

Toy Story 1 - 2 dvd
Toy story 2 - 1 dvd - 60 ron ambele

viezure 23 Jun 2010 14:16

ACUM TRIMIT SI IN TARA!

FILME NOI! REDUCERE NOUA!

UPDATE PRETURI!

SUPER PACHET 1

Underworld
Toy Story 1 + 2 (3 dvd) - 60 ron

PRET PACHET: 110 RON !

SUPER PACHET 2

Mission Impossible 1
Mission Impossible 2
Mission Impossible 3 - 50 ron toate

Bourne Identity
Bourne Supremacy
Bourne Ultimatum - 55 ron toate

The Shining - 30 ron

Shaun of the Dead - 30 ron

Hellboy 2: Golden army - 30 ron

PRET PACHET: 255 RON !

Se vand si separat, la preturile afisate, reduse si ele!

Jumperr 23 Jun 2010 23:12

Originally Posted by Jumperr:

Ms, inteleg ca acum nu mai esti fan :P Colectia s-a marit mult de cand n-am mai pus ultima oara poze cu ea, o sa mai aranjez (vreau acum sa-mi aranjez pe genuri, ca aleg filmele de vazut mai degraba in functie de mood :) ) si-o sa pun poze noi. Ma bucur ca ti-am dat ocupatie, inteleg ca acum nu mai colectionezi? Vanatu' asta de filme e criminal de misto, chiar zilele astea am reusit sa pun mana pe niste horror-uri pe care le vroiam de mult (creepshow, braindead, cube etc) :) Cat despre vanzari si schimburi, ai dreptate, desi cu schimbul am mai reusit sa dau din ele (le dau p-alea pe dvd ce le am dubluri in blu-ray).

Adevarul ca m-am cam lasat,dar,tare as vrea sa vad poze detaliate cu colectia ta,sa iti citesc fiecare titlu.Daca poti,ia fa niste poze rapid la tot ce ai si uploadeaza-le aici :D

viezure 24 Jun 2010 00:00

Se rezolva, pun pozele cat de curand :D

All times are GMT +2. The time now is 23:00.