![]() |
top Cele mai urate vedete...
>:)
|
![]() uitati aici cum arata lady gaga :)) |
e urata e Gaga :-O
|
Nici mie nu mi se pa frumoase Sarah Jessica Parker si Lady Gaga. :-&
|
Originally Posted by danonino:
|
|
1. Madonna
2. Michael Jackson 3.Sarah Jessica Parker |
"Maili Sairus" e cea mai urata curvestina existenta. >:)
Haters gonna hate ! |
Pe langa "S-milei sairus" o detest pe Sarah Jessica Parker ... o baba cu o moaca-n ea de zici ca-i nevasta lui Tuttankamon dupa ce a fost dezgropat!
|
Barbra Streisand
![]() |
Originally Posted by innascumpica:
pfff... pe langa faptul ca..... de fapt stai... las-o asa ca oricum nu intelegi. Madonna urata?... cred ca nu sti cum arata Madonna in perioada "Vogue" ca sa nu mai zic ca la 51 de ani eu nu o consider deloc urata... Paris Hilton urata?... Sunt de-acord cu orice lucru negativ despre ea mai putin ca e urata... sincer... va trebuie niste ochelari... Michael Jackson (mi-e sila de cum i-ai pocit numele)... cu siguranta nu e pe primul loc... E clar! Sunt martor dezvoltarii acestei generatii triste... :( 1. Kelly Osbourne 2. Sarah Jessica Parker 3. Marilyn Manson |
Ce topic de cacat.
Numa printi si printese p-aci.. E trist. Cata superficialitate...:-< Maturizati-va, baaaaa !!!! |
Originally Posted by rifa:
Have you seen her lately? |
Originally Posted by innascumpica:
![]() ![]() Sa arati asa cand ai peste 50 de ani... e chiar foarte tare. E incredibil cata energie si vitalitate, ambii putand, la varstele respective, sa sustina niste megaconcerte |
Rihanna, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Amy Winehouse, Pink, Julia Roberts.
|
|
ei, lino. Tommy Lee Jones era barbat frumos in tinerete. si un actor desavarsit. in poza asta chiar ai reusit sa il prinzi foarte neingrijit. dar om e si el ca toti oamenii. poate i-a fost lene sa se barbereasca.
uite aici ce frumos e: ![]() :) |
Dar nu e urat in poza aia, e doar batran.
Cat de usor catalogati un om ca fiind urat...:| Mie mi se pare extrem de greu sa fii asa:-?. |
chiar, de cand oamenii batrani sunt urati?
uitati-va la donatella versace: ![]() un exemplu concret de uratenie cronica. si inainte si dupa implanturile cu botox. inainte macar mai arata normal. acum arata ca un claun. si asta nu din cauza batranetii ci din cauza prostiei si a lipsei de ocupatie. asa e cand ai prea multi bani si nu ai ce face cu ei. ii "bagi" peste tot pe unde apuci. |
Ti'as da eu alt exemplu si mai tare, dar mi'e ca nu mai dormi la noapte :))
|
All times are GMT +2. The time now is 15:53. |