Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Mi-e dor de... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97082)

Judex 08 May 2010 22:48

Mi-e dor de...

Aici puteti sa spuneti de cine va e dor, de pe forum sau nu...

Celine:
http://www.youtube.com/watch?v=nZvehG_Lgls

vave 11 May 2010 08:28

Mi-e dor de C. aka A. nu ai precizat care forum
http://www.youtube.com/watch?v=DoF4Dsd1uRU

anne_ 11 May 2010 18:26

Dor de dimineata pe plaja, de relaxare

cataradu 11 May 2010 21:24

imi este dor de......

......... Fata fara zestre cu Nikita Mikhalkov si Larisa Guzeyeva , vai ce mai drama, cand am vazut pe pro cinema daca nu ma insel a fost dragoste la prima vedere, nu imi venea sa cred cat de mult imi place si era turnat prin '84 cred. EXCELLLENT

PS recomand cu caldura

SoX 11 May 2010 21:52

... de glumele lui Pitbull.

rvn 11 May 2010 21:57

si mie! dar nu numai de glume...

portofel 12 May 2010 06:40

Mi-e dor de vara trecuta si de o persoana importanta din viata mea.......Mi-e dor....mi-e dor...

rrs85 12 May 2010 09:51

imi este dor de-o partida de pescuit la Dunare... ;)

BigOvi 12 May 2010 11:07

îmi este dor de munte, zăpadă, snowboard .......

illotempore2002 12 May 2010 11:43

Originally Posted by Dragomara:

O să-mi fie dar de fostul meu salariu! X( Cel puţin dacă era salariul mediu din Grecia... :D

Cost cutting?

keepwalking 12 May 2010 12:04

dragomara, dar parca faceai misto de bugetari, he he :D
ti-a ajuns si tie cutitul la os...

copila_satanista 12 May 2010 12:39

Între noi fie spus dacă aş fi angajatorul tău io ţi-aş cere bani pentru frunza tăiată pe Net.

iti cam place replik asta ca mi-ai servit-o si mie :))

on: mi-e dor de o furtuna cu fulgere zdravene... sa speram ca va veni diseara :D

keepwalking 12 May 2010 12:43

dragomara, se pare ca tu ai uitat cand te cracanai de ras publicand o tampenie de "jurnal al functionarului public".
acum, razi si tu la casierie, hai!

illotempore2002 12 May 2010 12:48

Originally Posted by illotempore2002:

Cost cutting?

Numai... 25%, unde cică suntem societate naţională (care ce să vezi, mai şi produce!), mă rog e doar un zvon pe care-l repetă toată lumea din 15 în 15 min. AM făcut haz de necaz în autobuz de un coleg care tb să iasă la pensie, l-am sfătuit să se grăbească că 15% din pensie e cu siguranţă e mai puţin decât 25% din salariu! :((

NU ştiu ce va fi, da'oricum pisica era moartă demult, şi deci tb făcut ceva; s-a ales demult praful cam de tot, mă şi mir cum de nu se vede din satelit deşertul românesc?! :D

Io una mă gândesc să trec la "partizani", unde şi aşa mă omor după munte şi aventură! :"> :P

Numai 25%?
La fostul meu job am avut reduceri salariale de 50% ! :)
Noroc ca mi-am schimbat jobul si acum am recuperat cele 50% plus vreo 30% castigate peste :D

keepwalking 12 May 2010 12:53

mai, si sa nu mai aud povestile despre suferintele sectorului privat!
sau, mai ales, despre asa zisele diferente dintre acreala functionarului de la ghiseu si, vezi Doamne, amabilitatea celui de la privat.
ganditi-va la serviciile de rahat ale companiilor PRIVATE de cablu, sictirul si hotia soferilor din companiile PRIVATE de taximetrie, aroganta si prostia operatorilor de la companiile PRIVATE de telefonie mobila, acreala vanzatoarelor din malluri, etc. etc.!

Judex 12 May 2010 12:58

Originally Posted by keepwalking:

mai, si sa nu mai aud povestile despre suferintele sectorului privat!
sau, mai ales, despre asa zisele diferente dintre acreala functionarului de la ghiseu si, vezi Doamne, amabilitatea celui de la privat.
ganditi-va la serviciile de rahat ale companiilor PRIVATE de cablu, sictirul si hotia soferilor din companiile PRIVATE de taximetrie, aroganta si prostia operatorilor de la companiile PRIVATE de telefonie mobila, acreala vanzatoarelor din malluri, etc. etc.!

Plus imbecilitatea majoritatii angajatilor romani din multinationale. X(

ON:
Mi-e dor de-o bere Sagres:

keepwalking 12 May 2010 13:02

fufute-n gura sa te fut, panarama puchinoasa si inacrita!

Judex 12 May 2010 13:04

Mai usor, bre! :P
Las-o sa abereze! =))

PS
Daca nici Illo nu munceste... =)) =)) =))

Liviu- 12 May 2010 13:15

Nu inteleg de ce va suparati atat la afirmatia Dragomarei. Voi stiti exact cat munciti, nu ea, deci nu va enervati decat daca intr-adevar are dreptate. Ca daca e sa o luam la timp perecut pe Cinemagia ea ar iesi printre primele locuri, dar se pare ca ea poate sa si munceasca in timpul asta. Nu v-ati prins de miracol? Nici eu... Ipocrizia ei oricum miroase de departe.

marius_em 12 May 2010 13:25

Io frec menta si imi place.
Serios insa, unii inteleg jobul ca pe o munca stahanovista, 8 ore in continuu de automatisme. Daca stai degeaba, nu-ti meriti banii.
E vorba de plus valoare adusa firmei. Poti sa stai degeaba 2 saptamani, si sa-ti meriti banii in 2 zile de munca. In alea doua zile mai stai si peste program, si nu faci nazuri. Depinde de job, unele sunt mai solicitante, altele mai putin.

On: Nu mi-e dor de nimeni si nimic.

All times are GMT +2. The time now is 20:02.