![]() |
Mi-e dor de...
Aici puteti sa spuneti de cine va e dor, de pe forum sau nu...
Celine: http://www.youtube.com/watch?v=nZvehG_Lgls |
Mi-e dor de C. aka A. nu ai precizat care forum
http://www.youtube.com/watch?v=DoF4Dsd1uRU |
Dor de dimineata pe plaja, de relaxare
|
imi este dor de......
......... Fata fara zestre cu Nikita Mikhalkov si Larisa Guzeyeva , vai ce mai drama, cand am vazut pe pro cinema daca nu ma insel a fost dragoste la prima vedere, nu imi venea sa cred cat de mult imi place si era turnat prin '84 cred. EXCELLLENT
PS recomand cu caldura |
... de glumele lui Pitbull.
|
si mie! dar nu numai de glume...
|
Mi-e dor de vara trecuta si de o persoana importanta din viata mea.......Mi-e dor....mi-e dor...
|
imi este dor de-o partida de pescuit la Dunare... ;)
|
îmi este dor de munte, zăpadă, snowboard .......
|
Originally Posted by Dragomara:
Cost cutting? |
dragomara, dar parca faceai misto de bugetari, he he :D
ti-a ajuns si tie cutitul la os... |
on: mi-e dor de o furtuna cu fulgere zdravene... sa speram ca va veni diseara :D |
dragomara, se pare ca tu ai uitat cand te cracanai de ras publicand o tampenie de "jurnal al functionarului public".
acum, razi si tu la casierie, hai! |
Numai 25%? La fostul meu job am avut reduceri salariale de 50% ! :) Noroc ca mi-am schimbat jobul si acum am recuperat cele 50% plus vreo 30% castigate peste :D |
mai, si sa nu mai aud povestile despre suferintele sectorului privat!
sau, mai ales, despre asa zisele diferente dintre acreala functionarului de la ghiseu si, vezi Doamne, amabilitatea celui de la privat. ganditi-va la serviciile de rahat ale companiilor PRIVATE de cablu, sictirul si hotia soferilor din companiile PRIVATE de taximetrie, aroganta si prostia operatorilor de la companiile PRIVATE de telefonie mobila, acreala vanzatoarelor din malluri, etc. etc.! |
Originally Posted by keepwalking:
ON: Mi-e dor de-o bere Sagres: ![]() |
fufute-n gura sa te fut, panarama puchinoasa si inacrita!
|
Mai usor, bre! :P
Las-o sa abereze! =)) PS Daca nici Illo nu munceste... =)) =)) =)) |
Nu inteleg de ce va suparati atat la afirmatia Dragomarei. Voi stiti exact cat munciti, nu ea, deci nu va enervati decat daca intr-adevar are dreptate. Ca daca e sa o luam la timp perecut pe Cinemagia ea ar iesi printre primele locuri, dar se pare ca ea poate sa si munceasca in timpul asta. Nu v-ati prins de miracol? Nici eu... Ipocrizia ei oricum miroase de departe.
|
Io frec menta si imi place.
Serios insa, unii inteleg jobul ca pe o munca stahanovista, 8 ore in continuu de automatisme. Daca stai degeaba, nu-ti meriti banii. E vorba de plus valoare adusa firmei. Poti sa stai degeaba 2 saptamani, si sa-ti meriti banii in 2 zile de munca. In alea doua zile mai stai si peste program, si nu faci nazuri. Depinde de job, unele sunt mai solicitante, altele mai putin. On: Nu mi-e dor de nimeni si nimic. |
All times are GMT +2. The time now is 20:02. |