![]() |
Cupluri
Am facut acest topic pentru a spune care cu care actor ati vrea sa fie impreuna !
|
Jessica Alba - ooo333
hai ca ti-am facut pe plac;) |
Jim Carrey - Claudia Cardinale =)) =))
|
N-ar trebui ca asta sa fie la Staruri?
Sa fiu si eu on-topic, pare incredibil, dar oricat de mult mi-ar placea un actor, niciodata nu ma raportez la el ca la un partener de viata. Pur si simplu am o admiratie si un respect profund pentru unii - si atat. Ca mi se mai intampla sa ma visez cu ei in posturi indecente in timpul somnului...asta e alta branza :)). Dar pe bune, imi vine si greu sa ma imaginez in postura de partenera de viata a lui Johnny Depp, mai ales ca Vanessa mi-e tare simpatica. Guess I'm not that kinky after all. Oh wait, acu vazui poll-ul. Damn, nici nu merita sa ii acord atentie, daca nici macar nu e in stare sa ii scrie numele corect. |
Originally Posted by rrs85:
|
in primul rand cred ca trebuia sa precizezi in ce ipostaza ai vrea sa-i vedem impreuna!
si atunci...era cu totul altceva... daca e vorba de filme, se pot face o groaza de combinatii, care mai care mai interesante,mai apetisante... in schimb daca e vorba de viata reala,datele problemei se schimba... actorii sunt idolii nostri,am spus-o si cu alta ocazie,de aceea intotdeauna dorim ca povestea de dragoste din film sa se continue si in realitate... dezamagire totala, insa...de cele mai multe ori... e bine sa gandim asa:actorii sunt oameni si ei,au propriile trairi,sentimente,preferinte... uneori ne miram de diversele asociatii de cupluri intre actori si ne intrebam retoric:oare ce a gasit cutarica la aia sau invers... nimic mai gresit:imaginea este una ,persoana este cu totul alta!!!si cu asta am spus tot! dumnezeu stie de ce ajung doi oameni sa fie impreuna,fie ei chiar si actori... |
Ce ar fi sa nu mai comentati si postati asa cu zambetul pe buze !:P ;)
|
Lasa bre' ca daca nu se comenteaza inseamna ca nu suntem romani.. ce naiba!
Trece-ma si pe mine acolo, in sondaj, cu Sophie Marceau ;) |
Jessica Alba - ooo333 sa te simti ubermegamandru B-)
|
Marilyn Manson cu Miley Cirus?O sa moara repede fata!NU i - am votat.
Am votat tot pe Alba si cinefil;) |
claudiu-daniel lugoj
Hai ca esti tare tu cu Jessika Alba,asta da cuplu si pe acesta l-am si votat :))
|
Eu votez claudiu-daniel-lugoj + I.M.M.
|
Originally Posted by redmen:
Vlds4 ai votat Angelina - Deep nu Alba - Cinefilu ! rrs85 te-as baga si pe tine in pool dar nu ma lasa sa dau edit ! robbiex2 - mersi claudiu- danie-logoj - mersi |
Uite imi trag cateva voturi in frunte singur (cum a facut si baselu' la alegeri :D ):
rrs85 + Sophie Marceau - 99:P |
Originally Posted by ooo333:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519 Nu esti om daca habar n-ai de I double M,man ! |
Originally Posted by rrs85:
|
Oare ce star se ascunde in spatele nick-ului ooo333?
Mai propun un poll: Incuiem oroarea asta sau o trimitem la cafenea? |
N-are ce sa caute la Cafenea. Aici e foarte potrivit. :P
|
Stay off my mile...X(
|
Originally Posted by vlad4s:
Marilyn Manson is just a character... |
All times are GMT +2. The time now is 19:26. |