![]() |
Care a fost cel mai frumos film pe care l-ati vazut vreodata??
![]() |
Cel mai frumos film pe care l-am văzut au fost mai multe. La ce te referi când spui frumos? :-?
|
toate filmele cu Cichi Cian, Vandam, Brusli sunt cele mai benga.
restu = vrajeli |
Filme sunt multe, diferite, si frumoase. Nu exista top al filmelor "frumoase", cum le zici tu, pentru ca sunt stiluri diferite si modalitati de intelegere diferite..
|
multe, nu pot alege unul..[-(
|
depinde la ce te referi cand spui frumos
|
... sau la ce te referi când spui la-ti :-?
|
0.o vad ca ai pus si poza:-/
|
:-O al mai mumos si al mai fain film a fost ala cu Pandora care s-a ciocnit de aisberg, si la inmormantare le-a cantat Celine Dion >:)
|
claudiu-daniel lugoj
Cel mai bun film vazut vriodata ?greu de spus dar asi da trei nume:Terminator2,Avatar si toata seria de la Aliens.
|
Ce vrei sa spui prin "frumos"? Multe filme pe care le-am vazut sunt frumoase dar depinde si la ce te referi.
|
Singurul film pe care-l pot caracteriza ca "frumos" din toate pe care le-am vazut e "The New World". Cred ca "frumos" i se potriveste perfect. Celelalte filme pot fi interesante, excitante, elaborate, socante, distractive, amuzante, etc,, dar nici unul "frumos", nici unul nu are acea frumusete lirica a acestui film.
The New World e o poezie vizuala, si tin minte ca m-a luat pe nepregatite la prima vizionare, mi-a insuflat un sentiment de calm pe care nu-l mai simtisem pana atunci. |
The New World e mai mult decat un film "frumos". Si da Marius, e o poezie vizuala, avand un curs relaxant si armonios si foarte subtil.
|
Cred ca La vita e bella al lui Benigni.:x
|
Originally Posted by marius_em:
|
exact la pacientul englez ma gandeam si eu acum!este un film echilibrat la toate capitolele si pe deasupra iti merge direct la inima!!pur si simplu il iubesti!
|
Frumos? In the mood for love :x
|
The English Patient e mai spumos, The New World e mai dulce. :)
|
Paranteza: daca tot se scrie in topicul asta la modul serios [ :) ], de ce nu corecteaza nimeni titlul? :-?
|
Forrest Gump :-?
|
All times are GMT +2. The time now is 04:01. |