![]() |
io, leneşul cu cartea-n mână?
oare , sa citesti o carte e un lux ?
|
huh?
|
=))
|
Nu fiti rai. Omul se refera (probabil) la pretul, uneori, exagerat al cartilor.
|
Teoretic am fi rele. ;)
Iar cărţile, pe lângă faptul că se găsesc în biblioteci, nu sunt scumpe... n-avem noi timp de ele. |
Sunt foarte scumpe cartile :-S
Am sa raman leftera:| |
Poate că mi se pare, dar eu observ o diferenţă între a citi o şi a avea o carte.
|
Dar unora le place sa aiba ceea ce citesc :">. Nu degeaba parintii mei dau din nas cand le spun ca vreau sa citesc cateva carti :)) .
|
BCU ul nu imprumuta carti. Poate ca pt unii nu este foarte comod sa citeasca o carte stand pe un scaun, alaturi de alte persoane si, eventual, zgomot. Iar pana apare o anumita carte in biblioteci, trec secole. Si din nefericire, cartile nu se pot pirata. Daca nu ar exista pirateria, ai putea sa vezi 2-3 filme, sa zicem, o data la 2 zile, cumparand DVD uri?
|
Cartile se pot pirata, doar poti descarca si citi de pe Internet, dar asta daca te tin ochii
|
Intr-adevar, cartile se pot pirata. Stiu ca la un moment dat am gasit cartea "The Gun Seller" pe un torrent, dar nu mi-a placut deloc ideea de a o citi pe monitor.
|
Poti pirata azi carti aparute ieri?
|
Se pot pirata, dar e prea obositor sa citesti o carte pe calculator.
Eu prefer sa am cartea in mana, sa0- ating paginile, si sa le miros:)) |
Cand a fost ultima oara cand v-ati luat un Sony e-Reader? :))
|
eu am vrut sa intreb , daca oamenii , populatia mai are timp sa citeasca ? eu stateam cu o carte in mana si imi era prea lene sa o citesc , atunci am oftata ehhh !!! bine un oftat de om puturos :)
|
daca vrei cu adevart sa citesti iti faci timp:)
|
Originally Posted by Rapture:
|
E pacat sa descarci carti de pe net. Cum la fel de pacat e sa descarci filme. Din acest motiv, multi dintre noi ne putem numi ... infractori. Dar ideea e alta.
Cartile sunt mai ieftine decat se vede. Poti oricand sa optezi pentru anticariat. Nu conteaza coperta. Daca totusi... esti fudul, poti sa optezi pentru coltul cu economii din librarii. Cred ca orice librarie inteligenta il are. Daca nici asta nu e oka... da bani pe carti scumpe si plange-te de asta. Nu-ti ramane altceva de facut... Par example, am o super veche versiune a favoritei mele carti si ma incanta asta mai mult decat orice carte cu infatisare noua din biblioteca.
Originally Posted by movie4:
|
Originally Posted by movie4:
|
de ce ? ce este cu Sony e-Reader
|
All times are GMT +2. The time now is 18:34. |